Дариткова пусна жалейка за БСП

България отблизо

Обезпокоени сме от отсъствието на БСП – парламентарният диалог е подменен от самоцелна конфронтация.

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в декларация за началото на 7-ата сесия на 44-ото Народно събрание. Д-р Дариткова посочи, че ГЕРБ е обезпокоена от това отсъствие не защото парламентът е блокиран, тъй като тя отбеляза, че през последните месеци заседанията се провеждат редовно и законодателната работа продължава, а защото българските граждани, гласували за БСП на последните парламентарни избори са оставени без своето политическо представителство.  По думите й парламентарният диалог е подменен от самоцелна конфронтация, уточнява Фокус.

Днес обаче кворум нямаше и заседанието се провали.

Явно новата шефка на парламентарната група на ГЕРБ е изоставила „Гинко-билобата“ и изобщо не си спомня времето на Орешарски. Тогава ГЕРБ не влезе в пленарна зала повече от половин година. Това означава ли, че отново е имало „самоцелна конфронтация“, или избирателите на ГЕРБ са се почувствали предадени и без свое представителство в парламента?

Или при едните се мери с един аршин, а при другите с друг?

Освен това изпод масата и с помощта на чужди посолства се дадоха куп пари за протести на „умните и красивите“, за да се свали Орешарски и да се върне Борисов на власт.

За какво е този рев на чужд гроб и тази лицемерна жалейка на Дариткова, не е ясно.

Защо не гледа в собствената си партия, в която ден след ден лъсват огромни кражби, а брои празните столове, също не е ясно.

Впрочем ясно е.

Наближават избори, а ГЕРБ си отива.

И се очакват наводнения.

От сълзи…

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *