Да не повярваш! България ИЗХВЪРЛИ в КОША заповед на НАТО! Ето какво направи страната ни!

България отблизо

Едно американско НПО в България, наричащо себе си с гръмкото име „Атлантически съвет“, започна да плаче, че държавата ни бламирала решенията на НАТО.

И, „о, ужас“, била пусната обществена поръчка за ремонт на нашите руски изтребители СУ-25, която не отговаряла на изискванията на американския военен блок. По този начин, каканиже американското НПО, цитирано от news.bg, България „реално отказвала да изпълнява решенията на НАТО“.

Става дума за решение на Алианса, което изисква от страните-членки на военния блок, да спрат да подържат руска и съветска военна техника. Според НПО-то, дори излиза, че Москва била обявила България за враг. И то понеже в новата военна доктрина на Русия, НАТО било разглеждано като неприятел. Затова и нашата страна, като членка на блока, също била третирана като неприятел на Руската федерация.

НПО-то се жалва още, че обществената поръчка била смущаваща и защото била отправена само към две страни. Русия и Белорусия. И пак, „о, ужас“, в поръчката не била включена Украйна.

Накрая, „защитниците“ на американските интереси в България твърдят, че ремонтът на руските изтребители СУ-25 не бил най-належащият въпрос, с който ние трябвало да се занимаваме.

Всички знаем, че президентът Румен Радев няколко пъти свиква Консултативния съвет при президента, за да постави остро въпросът за окаяното състояние на българската армия и нейното въоръжение. Дискусиите продължават и досега. Но ние сме наясно, че при последната среща на Радев с Владимир Путин сигурно е бил разискван и въпросът за ремонтирането на руската военна техника в България.

Нещо повече. Ремонтът на двигателите на тези руски самолети, който бе поръчан на Полша, се провали с гръм и трясък. Понеже на поляците изобщо не са им известни секретите на производството на такива руски двигатели. И затова те не могат да извършат такъв ремонт. Също както американците, които и досега купуват руски двигатели за космически ракети, понеже не могат да си ги произведат сами.

При това положение, бихме искали да попитаме тези американски „непеошници“, след като нямаме пари да си купим нови самолети, а старите американски или натовски таратайки не са ни нужни, какво трябва да направим? Естествено, че трябва поне да ремонтираме и удължим живота на тази военна техника, която имаме в наличност.

И кой друг може да я ремонтира с най-голям успех и най-големи гаранции за опазване живота и здравето на нашите пилоти, освен производителите на тези самолети от руските отбранителни компании?

Така че воят на нашите „американофили“, или по-точно, любители на американските пари, е не само смешен. Но и престъпен. Защото той поставя в най-голяма опасност живота на българските военни пилоти.

Техният „смешен плач“, ако трябва да си послужим с този великолепен израз на Христо Ботев, пречи България да охранява и своето въздушно пространство.

Защо блоковете на АЕЦ „Козлодуй“ се ремонтираха от руски инженери и специалисти? Ами просто защото никой друг не можеше да извърши такава дейност. Същото е и с руските изтребители СУ- 25.

А що се отнася до НАТО, тук мнението на българския народ е категорично. Ние трябва не да изпълняваме „инструкциите“ на този агресивен военен блок, който обгради в огнен обръч братска Русия, а трябва час по-скоро да се махаме от него. Защото нашите управници отново, както преди 70 години, ни вкараха във военни и политически съюзи, които искат да унищожат нашата велика славянска сестра Русия.

Ще кажем на тези американски НПО-та и още нещо. Нека не се лъжат. Ако по някаква огромна случайност на съдбата, янките успеят да отслабят Русия, то следващите по ред сме ние. Защото също сме славяни. И сме кръвно свързани с Русия.

Само че нас няма да ни „отслабват“. Нас направо ще ни заличат като народ и като държава. Което и ще стане в съвсем близко бъдеще. Ако продължаваме да изпълняваме „изискванията“ на евроатлантическите военни и политически блокове като НАТО и ЕС.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *