Депутат от ГЕРБ: БСП да внимават! Мая Манолова може да се ядоса и на тях и да им подлее вода!

България отблизо

В интерес на истината, аз съм учуден, че Мая Манолова е ядосана. Тя има право да се кандидатира за кмет и да има ясна политическа позиция за бъдещето си. Учуден съм, че е ядосана на ГЕРБ.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред информационна агенция Блиц.

В последните две години, откакто аз съм депутат, ние от ГЕРБ внасяхме почти всички нейни предложения в парламентарна зала. Ако можете да проверите, вижте колко нейни законодателни промени са внесени от БСП. Почти нищо.

И ми е много странно, че тя е ядосана на нас. В БСП имаше една негласна забрана да се общува с нея. Тя винаги ни благодареше за внасянето на законодателните предложения, които имаше. Къде по-успешни и къде не толкова, винаги ни благодареше до преди два-три месеца. Какво се е случило в този период, в който си промени адресната регистрация, нямам представа.

Това не е много коректно поведение. Бих посъветвал колегите от БСП да внимават в някакъв момент да не им се ядоса и на тях и да направи своя политическа партия, която да ги конкурира.

Налага се да поправим отново Тома Биков. Интригите няма да свършат работа. Мая Манолова свърза живота си със социалната идея и в последно време се е нагледала на теглилата на обикновените хора в България. Затова няма да тръгне да разрушава единствената лява партия в България. По-скоро може да й помогне.

А и в БСП едва ли има забрана за общуване с Мая Манолова. Фактът, че тя се е обръщала повече към ГЕРБ за законопроектите, които внася се обяснява много лесно. Ако беше внасяла тези законопроекти чрез депутати от БСП, то ГЕРБ щяха да направят всичко възможно, за да попречат на този процес. Така действат те. Напук. Но омбудсманът трябва да помага на хората. Затова тя е търсила пътят, по който тези законопроекти да се реализират. Иначе нямаше да може да помогне на никой.

Грижата за хората е в основата на дейността на Манолова. Затова тя има сега един от трите най-високи рейтинги в държавата.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *