Десислава Атанасова се метна и на президента Радев. Вижте как го нарече!

България отблизо

Десислава Атанасова не пропусна да захапе с острия си език и президента Радев.

Досега тя се целеше на по-ниско ниво – БСП и Корнелия Нинова, но сега се изстреля направо в най-високата орбита на държавата.  „За съжаление аз видях пълна  липса на позиция при президента след думите на патриарх Кирил“, каза тя.  Румен Радев стоеше пред него като послушко, с наведена глава и просто кимаше. Не стана да защити държавата си, не напусна възмутено срещата, не показа никаква позиция, докато патриархът говореше, че е обиден на България.

„Това е недопустимо от гледна точка на национално самочувствие и самосъзнание“,  отсече ДеситУ  и веднага  даде за пример, че Негово преосвещенство не си е позволил подобен тон при срещата  с премиера Бойко Борисов, защото знаел, че Борисов бил мъж на място и пред него не минавали такива приказки.

Атанасова нарочно сравни двамата политици и изкара президента марионетка на Русия, а премиера горд патриот, който защитава държавата от обидите и посегателствата на Русия. И го направи в студиото на „Офанзива“ по Канал 3

Ние трябва да сме обидени, а не патриарха, сопна се дуловската лейди. И припомни, че имало опити да бъдем унизени преди няколко месеца, когато  от руска страна било намекнато,  че кирилицата идва от Македония. Това е тотална провокация, възмути се екс здравната министърка и размаха пръст на…Русия.

Добре, че Атанасова не беше сложена за военен министър, че като нищо щеше да насочи единственият ни кораб, двата самолета и липсващите подводници право на изток. Толкова омраза лъхаше от речта й.

ГЕРБ е винаги готова избори, смени внезапно плочата тя. И ние го доказваме непрекъснато. Повод за тази готовност бяха готвената програма за управление на България от ДПС и бунтовете пред Министерския съвет.

Както видяхме, опозицията подкрепи това, което се случи  под прозорците на МС. Видяхме, че БСП не може да събере повече от 1000 души и то докарани с автобуси да протестират. Нинова търси популизъм, но няма да го намери, защото хората харесват управлението на ГЕРБ.

Жалкият опит за протест не успя. Каквито и протести да организират, в колкото и часа да ги организират – няма смисъл от тези протести“, завърши словото си депутатката на Борисов.

ГЕРБ ще управлява дълги години, защото хората ни харесват.

Абе, Деси…

Можем да направим един анализ на несвързаната и патетитчната ти реч, но ще оставим на читателите да го направят.

Нали ви харесват…

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

7 thoughts on “Десислава Атанасова се метна и на президента Радев. Вижте как го нарече!

  1. ЯВНА ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИ МРЪСНИЦИ, БАНДИТИ И ПРОДАЖНИЦИ СА В БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБИРАТ В ЕДНА ДУМА – Г Е Р Б!!! И УПРАВЛЯВАЩИТЕ, И ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ, И ТЕЗИ ОТ НЕУДАЧНИЦИТЕ, КОИТО С ПОДКРЕПАТА СИ ИМ ОСИГУРЯВАТ БОЛШИНСТВО, С КОЕТО УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО, СЪБРАНО В ДВЕ СКЪПИ ДУМИ: Р О Д и Р О Д И Н А!!!

    1. Ето заради такава продажна пасмина сме били 500г. под ТУРСКО РОБСТВО.Как е възможно ,една шепа народ а толкова предатели?

  2. Р,Ралин е казал: „Кой даде поста на таз жена проста-очевидно Вожда, който я оножда!“

  3. ДОБРЕ ЧЕ САМИ СЕ ХАРЕСВАТЕ !УМРЯ ЦИГАНКАТА КОЯТО ВИ ХВАЛЕШЕ !

  4. АМИ КАКВО ДРУГО И ОСТАВА НА ТАЗИ ПРОСТА ЖЕНИЦА – НАЛИ АКО НЕ ПЛЮЕ И ХРАЧИ И НЕ ПЪРДИ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА, БАЦЕ ЩЕ Я ПРАТИ ПАК СЧЕТОВОДИТЕЛКА В БОЛНИЦАТА В ДУЛОВО. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ СЧЕТОВОДИТЕЛИТЕ. ДРАЗНЕЩО, КОГАТО В ПОЛИТИКАТА СЕ НАЛАГА ОТВРАТИТЕЛНИЯ СТИЛ НА ВОЙНСТВАЩАТА ПРОСТАЩИНА И ДЕБЕЛАЩИНА. ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *