Джамбазки победоносно: Фандъкова и Манолова са аут! Ще има неочакван развой!

България отблизо

Резултатът няма да бъде такъв, какъвто е предначертан в момента – няма да бъде битката между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.

ВМРО ще има свой собствен кандидат за кмет на София за местните избори другата седмица.

Това обяви евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки по време на брифинг, посветен на предстоящите местни избори, насрочени за 27 октомври. Воеводите са събрали 6 900 подписа.

Евродепутатът посочи, че целите пред ВМРО са кмет на София и мнозинство от кметове в страната.

Ангел Джамбазки се надява на областни кметове в Пловдив, Русе, Варна, Силистра, Добрич, Разград, Велико Търново, Ловеч, Шумен, Ямбол, Стара Загора, Благоевград, Сандански, както и добро представяне на воеводите на местните избори. Няма нито външни, нито случайни хора, а всички са дейци на организацията, наши съмишленици, изтъкна евродепутатът.

По думите му, не Фандъкова и Манолова, а ВМРО ще бъде голямата изненада на предстоящите местни избори. На хората им писна всеки да говори различни неща, а ВМРО ще бъде изненадата на изборите. Имаме няколко варианта за кмет на София и трябва да покажем на хората, че можем да решаваме проблемите.

Имаме силна парламентарна група, работи се активно и нямаме притеснения, акцентира Джамбазки, като допълни, че с НФСБ работят на места добре. Той се надява да имат общ кмет в Пловдив с кандидатурата на Славчо Атанасов.

От своя страна, Юлиан Ангелов посочи, цитиран от news.bg, че в близо 30% от общините в България, воеводите ще бъдат с НФСБ под различни форми – с подкрепа или в по-широка коалиция.

Като слуша човек тези приказки на ВМРО и НФСБ неволно си задава въпросът дали тази рязко повишена активност е заради приближаващите местни избори или за да се оправдае „приличният“ резултат, който Борисов им е обещал?! Защото няма друг начин да се измести Атака на изборите, освен като гласовете за Атака се прехвърлят по втория начин към Каракачанов и Симеонов. Троловете сега плюят по Сидеров, но забравиха, че именно той организира коалицията „Обединени патриоти“, за да се изпълни желанието на народа, ДПС да не е във властта. Е, ДПС не беше във властта, Симеонов и Каракачанов разрушиха коалицията на патриотите със слугинажа си към ГЕРБ. А за всичко това, неизвестно по какви причини, отново е виновен Сидеров?! Който този път дори не беше в правителството.

Но Борисов и неговите господари удрят по Сидеров, така както удариха и по русофилите, защото тези формации искат дружба с Русия и нормализиране на икономическите отношения със славянския Колос. Затова Външно министерство непрекъснато организира провокации и скандали. Ту с Владимир Путин какво бил казал в Македония, ту с руския патриарх Кирил, ту с нещо съвсем друго.

Само, за да се натрупва напрежение между България и Русия. И руският народ да е бесен на българите. А руското ръководство да ни отреже от всички енергийни и други мега проекти, които биха могли да ни измъкнат от блатото на мизерията. Това е!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *