Димитър Главчев: ГЕРБ ще удържи на атаките! Въпросът е как и докога!

България отблизо

Срещу тези компромати, които вървят в последно време, ние имаме договорености за Балкански поток, има Ф-16, има намалена цена на газа, подчерта депутатът. Нямам колебания, че ГЕРБ ще удържи на атаките.

Това заяви в ефира на БНТ депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

Тази атака е най- смешна и най- подлата, каза Главчев относно записа, за който се твърди, че в него говори Борисов и снимките от спалнята на премиера. Какво лошо има човек да спи?, каза Главчев. Технологията „див фейк“ използва изкуствен интелект, но когато ти липсва естествен интелект, използваш изкуствен, заяви Главчев.

Ние сме на власт, за да реализираме това, което искат гражданите, каза Главчев. Ние сме отворили много фронтове, призна той. За сделката с Ф-16 има неодобрение от някои кръгове, подчерта депутатът. Всичките мерки срещу коронавируса у нас започнаха да се прилагат след това в други страни, посочи той. Главчев коментира и идеята Цветан Цветанов да направи партия. Не очаквайте да кажа нещо лошо за Цветан Цветанов, защото сме работили 15 години, подчерта депутатът.

Не ми харесаха думите на Цветанов, че много хора не се гордеят, че са членове на ГЕРБ, тоест той говори от името на други хора, каза Главчев. В ГЕРБ по -скоро има положителна промяна, заяви Главчев. Тези, които ще последват Цветанов, те ще са неудовлетворени, но организация, състояща се от губещи не е добре, каза Главчев относно  политическия проект на Цветан Цветанов. Няма да се стигне до апокалипсис, никога когато е управлявала ГЕРБ, не се е стигало до апокалипсис, каза Главчев.

Ние нямаме с БСП никакъв проблем, ние не се интересуваме от техните виждания дали да са с ГЕРБ или да не са с ГЕРБ.  БСП на практика си признават, че не могат да управляват сами.

Няма договорка ГЕРБ да управлява с БСП или с някои представители на БСП, категоричен е Главчев, цитиран от monitor.bg.

В коментар на ИСТИНАТА ще подчертаем, че всичко, което каза Главчев е полуистина. Например, истина е, че Русия отново показа добра воля и ни даде Балкански поток. Но…правителството на Борисов бави изпълнението на проекта, което беше остро критикувано от руската преса. В Русия припомниха, че Сърбия отдавна е готова с нейната част на трасето, докато при нас, Борисов каканиже, че всичко върви по план, а трасето още си стои в незавършен вид. И не е ясно кога ще се завърши.

Това ли нарича Главчев „договореност за Балкански поток“?

Сделката с Ф-16 пък бе отхвърлена от българския народ, защото няма никаква логика да даваме пари за 50 годишни самолети, които както каза президентът, с нищо няма да променят нашата отбранителна способност. Да не говорим, че не може в днешните времена на финансови кризи, най-бедната страна да дава пари на най-богатата. Ние да даваме пари на САЩ?!

Още повече това не е нито партньорско, нито приятелско, нито дружелюбно действие от страна на „Големия брат“, както нашенските русофоби наричат САЩ.

Нека споменем само още едно нещо. Как ГЕРБ „удържат“ на компроматните атаки?!

Ами много просто. Първо, лъжат, че няма такъв компромат. После, ако нещата станат сериозни, уволняват някого, като го нарочват за виновник. Накрая променят темите на деня, вадят и те някакви измислени компромати, и чакат да мине време и всичко да се забрави. А нарочения за виновник най-често излиза от полезрението на хората и го освобождават да си върви по живо, по здраво. А в случаи като Цветанов, виновникът за поредния гейт направо го оправдават.

А в това време Борисов ходи от магистрала на магистрала и разправя колко много строели ГЕРБ.

Автор на коментара Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *