Докъде я докарахме! Местан ще съди държавата заради убитото от него дете!

България отблизо
Лидерът на ДОСТ Лютви Местан обвини прокуратурата в злонамерени лъжи и каза, че ще си търси правата в съда. Той направи изявление пред медиите в Кърджали 13 дни след катастрофата с негово участие, при която загина 6-месечно бебе.

Местан определи изказването на говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова за скандално и преднамерено, когато съобщи, че от 2013 г. до сега политикът има в сила 1 наказателно постановление, 1 акт и 13 фиша за превишена скорост, съобщава БГНЕС.

 

Лидерът на ДОСТ заяви, че няма нито едно нарушение на пътя и за да го докаже ще иска КАТ да му предостави всички фишове и глоби от 2013 година насам. Според него нарушенията на пътя, за които прокуратурата съобщава, са направени от други хора, шофирали автомобилите на ДПС.

 

„Ще заведа дело за квалифицирана клевета срещу прокуратурата“, каза още Лютви Местан.

„Единственото нещо, което искам е честно и обективно разследване, което да установи истината за катастрофата и на тази основа да се определи отговорността“, каза Лютви Местан.

Tagged

1 thought on “Докъде я докарахме! Местан ще съди държавата заради убитото от него дете!

  1. Ами то истински българи не останаха! Само цигани и турци, на където и да погледне човек! И имат наглостта да носят български имена, а са врагове на всичко българско! Абе махайте се от България! Ако съм ръководител на тая България ще оставя в пределите й 10% от населението! Вредната измет вън!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *