Дръжте се! Цветанов обявява война на Китай?

България отблизо
Цветан Цветанов изтърси поредния си бисер  на Междупарламентарното заседание „Европейски парламент – Конгрес на Съединените щати“, което се проведе у нас.

Една от темите, която бе обсъдена бе  – потенциалните заплахи от трети страни за ЕС и  Съединените щати. Разбира се, участниците веднага посочиха Русия и  Китай като едни от основните потенциални заплахи за мира и стабилността в цял свят!

„Мъдрият“ ни физкултурник Цветан Цветанов взе активно участие във форума и тутакси заклейми Русия и Китай. Фалшивите новини, които ни заливат  и влияят на общественото мнение се произвеждат там, категоричен бе Цветанов.  Всичко това, на което ежедневно ставаме свидетели,  на провокативните действия от някои държави доказва, че те представляват заплаха за нас, която с всички сили трябва да пресечем!

За Русия – ясно. Великите „демократи“ водят война на всички фронтове с нея, а фалшивите новини от типа „Новичок“ едва ли са дело на Кремъл.

В момента обаче Китай стана враг на САЩ заради икономическия си растеж и големите пазари и автоматично се превърна и в наш враг и то на самия Цветанов, който знаме къде прави молитвените си и други закуски и на кого служи.

И така докато Цецко  говореше за провокации, които спъвали развитието ни и ни застрашавали, внезапно направи провокативно изказване за Китай. Точно към страната, която в момента чакаме  да инвестира в АЕЦ „Белене“ и в други икономически проекти у нас.

Това политическо плиткоумие ли е?

Или папагалско повтаряне на това, което му е спуснато като опорна точка?

Сега остава Цв. Цв. да обяви и война на Китай, включвайки се в икономическата изолация на страната.

На китайците няма да им пукне от това, но българската икономика съвсем ще затъне.

Само че българска икономика е последна грижа на партията.

Основната е слагачеството на по-силните

Токова предателско слагачество, че просто да се чудиш в коя държава живеем. В България, или някоя друга.

То всъщност остана ли България?

 

 

 

Tagged

3 thoughts on “Дръжте се! Цветанов обявява война на Китай?

  1. Някой да забрани на Цветанов да говори. Трябва с приятеля си Бойко да се дообразоват. Но всъщност те за себе си мислят само: как да натрупат пари и имоти. Колкото и да ги плюеш, та дори и във физическия смисъл, тях роса ги роси.

  2. Кой е Цветанов, че да обявява война на която и да било държава??? Безумието му няма граница. До кога ще ги търпим???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *