Евгени Михайлов: Протестиращите са кукувици, които снасят яйца в гнездата на три мафиотски клана!

България отблизо

Режисьорът Евгени Михайлов разкри какво ще провали протестите.

Оказа се, че „пророчеството“ му е дошло точно на днешната дата още през 2014 г. „След шест години мога да го повторя и за организаторите на този протест. Тогава провалиха протеста, сега са на път да повторят успеха си“, написа Михайлов в личния си фейсбук профил. Той сподели негови думи, които е написал на същата дата точно през 2014 г. „Защо ли ми се струва, че ПМ (Протестна мрежа) започва да се изживява и кадрува като новия ОФ (Отечествен фронт)?“, написал тогава продуцентът. „Същите изпълнители.

Същите донори“, написа Виктор Димчев, който по-рано днес с панорамна снимка от протеста заговори за интересен арест и броя на хората, присъствали на демонстрацията. „Моля Ви се, изпълнителите не са същите. Местата са разменени. Мая беше срещу протестиращите“, пише пък Свежа Арсова.  Евгени Михайлов пък й отговаря:

„Но „протестиращите“ бяха с Мая и й помагаха да пише Изборния си кодекс“. Преди това пък продуцентът сподели следното: „Искам да се извиня на младите, интелигентни протестиращи хора, които обаче нямат жизнен опит! На Орлов мост, в „Орловото гнездо“, се опитват да снасят яйца не папагали, а кукувиците на поне три мафиотски клана.

Пазете се!

Не ги люпете, а ги чупете в главите на Отровното трио на Юмрукът Радев!

Б.Р. Ех, Михайлов!

Как за 30 години не снесе правилното яйце?

Това, което иска народът.

И спри да клепаш президента.

Не си на нивото му!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *