Европарламентът би шута на Новаков и Джамбазки! А те какво правят още там?!

България отблизо

Транспортната комисия в Европейския парламент отхвърли предложението пакет „Мобилност“ да бъде изтеглен от Европейската комисия.

Това съобщи Българското национално радио.

Днешното заседание на комисията продължи едва десет минути. 

В началото председателката Карима Дели обяви, че евродепутатът Исмаил Ертуг – вносител на предложението камионите да се връщат в страната – отправна точка на всеки четири седмици, става заместник-председател на парламентарната група на Прогресивния алианс на социалистите и демократите и вече няма да е докладчик по пакета. Новият координатор ще бъде шведът от същата партия Юхан Даниелсон.

Евродепутатът от ЕНП Андрей Новаков, който внесе искането за изтеглянето на пакета, призна, че резултатът от заседанието е разочароващ.

Ясно е, че мнозинството е категорично срещу нашата позиция, сподели той.

Българският евродепутат посочи, че на 24 септември в комисията по транспорт ще се гласува дали да започнат преговорите по пакета. В случай на положителен вот преговорите със Съвета и Комисията ще започнат, когато новият комисар по транспорта Рована Пунг встъпи в длъжност./news.bg/

Резултатът е не само разочароващ, резултатът е убийствен за един от най-печелившите сектори на българската икономика – международния автомобилен транспорт. Както и за хората, които работят в него. Но защо се стигна до този откровено антибългарски резултат? 

Ами много просто. Западът има огромното мнозинство в Европарламента. И по „демократичен“ начин ни показва, че ние сме втора и трета ръка хора, които не заслужават някой да се съобразява с нас. Ние сме колония, която Западът използва, както му падне, и после захвърля на боклука. Когато Западът иска нещо от нас, ние сме длъжни да го дадем. Когато България има нужда от Европарламента, той бие шута и на българските евродепутати, и на страната ни. И целенасочено унищожава и последните остатъци от икономиката ни.

Въпросът ни към евродепутатите е защо стоят още в Европарламента, щом той унищожава държавата ни?! Да се махат оттам, а България да се маха от ЕС. Докато е време. А русофобите, включително и в правителството, подлежат на съд и затвор. Защото работят срещу нашите национални интереси.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *