Екслузивно! Анита Мейзер излиза от затвора, имала здравни проблеми със…силикона

Лайф зад паравана

Скандално известната  Анита Мейзер излиза от затвора под гаранция от пет хиляди лева. Това реши  Варненският апелативен съд, след като делото срещу нея на втора инстанция най-после приключи.

„Боли ме дясната гърда. Срокът на имплантите ми  е изтекъл. Страхувам се, че ще направя инфекция заяви осъдената  за убийството на съпруга си Николай Димов и за предлагане на подкуп на полицай миска. пише rns.bg.

Адвокатите на майката на Димов  бяха единодушни, че все още не е изяснен начинът, по който е настъпила  смъртта на културиста и поискаха нова  експертиза, която ще е четвърта поред случая.

Припомняме, че Анита върза съпруга си със свински опашки, остави го да се освобождава от тях сам и отиде до магазина, а като се върна, го намери умрял. Той не успял да се освободи и се задушил. Тренировките със свинските опашки пък правел, за да участва в състезание с други културисти по силовата дисциплина.

При второто гледане на делото на първа инстанция Анита Желева получи присъда от 4,3 г. лишаване от свобода за убийство по непредпазливост и предлагане на подкуп на длъжностно лице.

Майката и сестрата на починалия твърдяха, че Мейзер е умъртвила умишлено съпруга си, но такива доказателства не бяха намерени.

От две години миската е в затвора и е излежала половината си присъда. Там тя се ползва от по-лек режим, носят й храна отвън, понеже била зле със стомаха, използва много козметика и дори работи в затворническата лавка.

Най-грозната ни миска смята да даде куп интервюта и да напише книга за случая, след като излезе от затвора.

Tagged

1 thought on “Екслузивно! Анита Мейзер излиза от затвора, имала здравни проблеми със…силикона

  1. няма ли да се махнете от главата ми!
    Тъпи рубладжии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *