Експерт разкри откъде идват записите и снимките на премиера!

България отблизо

Това е или увертюра на предизборната кампания, или отмъщение с арабски привкус. Едната хипотеза е, че  атаките идват от Васил Божков.

Това заяви анализаторът Тихомир Безлов по bTV.

Основният проблем е какви са щетите спрямо електората, каза Безлов. Той коментира и скандала в ГДБОП – ключова структура с доста сериозно сътресение. Там има и много политически сблъсъци, много политика има за тези 30 години в ГДБОП, коментира Безлов.

„Два са изводите – как е стигнал този човек до това ниво, не мисля, че е имало чадър върху него, е мнението на експерта. Това са опитни хора които участват в „специални отношения“, каза Безлов за арестуваните служители на службата. И допълни, че полицаите са под тежък натиск, техните семейства са подложени на натиск от криминалния свят по света. Той припомни, че службата е имала добри постижения.

Няма достатъчно добри механизми за контрол върху тези служители, е мнението на Безлов.

Припомняме, че вчера, по искане на спецобвинението, Специализираният наказателен съд остави за постоянно в ареста арестуваният шеф на отдел „Наркотици“ в ГДБОП Цветан Панков и шефът на сектора за борба с наркотиците Кирил Ванков.

Според обвинението, от години Панков и Ванков са осигурявали чадър на групи за разпространение и трафик на наркотици срещу пари, пише monitor.bg.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *