Елена Йончева се отказа от имунитета си доброволно! Ще изчистя името си в съда!

България отблизо

ПГ на „БСП за България“ заставаме като един зад Елена Йончева и проф. Георги Михайлов – вярваме, че са невинни и очакваме да се докаже. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти във връзка с поисканите имунитети на Елена Йончева и проф. Георги Михайлов, предаде „Фокус“.

„Групата се събрахме, разговаряхме. Решението ни е следното. Елена Йончева и Георги Михайлов доброволно ще си дадат имунитетите. Разчитаме на бързо и обективно разследване, но цялата група заставаме зад тях като един“, допълни Нинова. „Очаквам, че ще ни се задава и от вас и политически въпроса дали ще ги изключим от парламентарната група. Казвам го сега и това решение ще остане до края на разследването. Не, няма да ги изключваме от парламентарната група. Това са две ярки остриета на БСП, допускам, че със своите изказвания и своето поведение те са предизвикали такова нещо. За това ние стоим твърдо убедени, че са невинни и очакваме делото и разследването да го докажат“, допълни още Нинова.

Самата Йончева коментира, че обвиненията срещу нея са скалъпени, несериозни и лесно ще ги обори. И че са пълна измислица. Никога не съм участвала в схеми и пране на пари, допълни тя. Подобни хора трябва да се търсят на друго място и в друга партия.

Tagged

1 thought on “Елена Йончева се отказа от имунитета си доброволно! Ще изчистя името си в съда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *