Елена Йончева „удря“ и Германия! Ето какво се случва!

България отблизо

Има ли договореност България да приема бежанци, които Германия вече е приела, а сега иска да ги прехвърли на нас?

Този въпрос зададе на властите водачът на червената евролиста Елена Йончева, на пресконференция, която се състоя в централата на партията, на „Позитано“ 20.

„Настояваме обществената поръчка за изграждане на площадки за бежански центрове в населените места Любимец, Елхово и Малко Търново, да бъде отменена“, каза говорителят на ПГ на „БСП за България“ и водач на листата на левицата за евроизборите, Елена Йончева.

„Както знаете обявена е обществена поръчка за изграждане на площадки и разполагане на контейнери, площадка за бежански центрове в Любимец, Елхово и Малко Търново“, каза още Елена Йончева. Тя посочи, че в Любимец се подготвят такива площадки, които да приемат 1632 бежанци. „Всичко това се случва на фона на обезлюдяването на Странджа. Левицата е против изграждането на подобни центрове. Крие ли се информация от българската общественост за връщане на мигранти от Западна Европа, предимно от Германия. Настояваме тази обществена поръчка да бъде отменена“, каза още Йончева.

Левицата ще подкрепи протестите на гражданите в трите засегнати гранични общини. И чрез Елена Йончева призова строителните фирми да не участват в изпълнението на тази обществена поръчка.

За отбелязване е, че никой не казваше нищо за това, че Германия иска да ни прехвърли бежанци, които тя вече е приела в страната си. И вероятно тези „бежанци“ няма да са от най-чистите и целта на германците не е друга, а да се обезлюдява откъм българи великолепния район на Странджа планина. И да се насели с „бежанци“, които са верни на Берлин и ще изпълняват поръката да отделят постепенно граничните български райони от централна България.

Така, освен, че ни унищожават икономически, ЕС иска да ни унищожи и етнически. И точно срещу това още по-страшно унищожение, започна борба Елена Йончева. А българският народ ще я подкрепи с  всички сили.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *