Ето защо лекарството и ваксината, които създаде Русия заличиха глобалната мощ на САЩ!

Свят

В Русия вече успешно е пуснато първото и най-мощно лекарство за лечение на  коронавирус.

Пациентите, приемащи лекарството, се възстановяват два пъти по-бързо. На петият ден тестът вече е отрицателен. За сравнение, американският „Ремдезивир“ намалява времетраенето на заболяването от 15 на 11 дни. Затова новото руско лекарство, наречено „Авифавир” вече е пуснато в много болници из огромната Руска федерация.

Но сякаш, за да препотвърдят огромното превъзходство на руската наука пред тази на САЩ и Запада, в Русия вече е разработена и ваксина срещу коронавируса.

Подготвяната в Русия ваксина срещу новия коронавирус ще бъде ефективна в продължение на повече от две години. Това заяви директорът на Националния изследователски център по епидемиология и микробиология „Гамалея” Александър Гинцбург.

В интервю за вестник „Червена звезда”, проф. Гинцбург обясни, че препаратът използва аденовируси, за да достави гени, кодиращи протеина на коронавируса.

Ваксината ще се поставя два пъти, като един и същи ген ще бъде вкарван в организма с помощта на различни носители. Това ще даде възможност да се изгради защитен имунитет за продължителен период от време.

Според проф. Гинцбург, подобен подход гарантира с голяма вероятност, че човек, на когото е поставена такава „бустер” ваксина, т.е. в подсилен вариант, ще бъде защитен от евентуално заразяване с коронавирус „най-малко за период от 2 години, а е възможно и за по-продължителен период”, пише в свой материал информационния портал vesti.bg.

Какво доказват тези факти?! Ами много просто!

Доказват, че Западът, въпреки огромните си усилия не може да унищожи нито Руската федерация, нито Китай. Нито Индия. И много други държави по света.

Затова единственият разумен изход за Вашингтон е да се споразумее с Русия и Китай. Да се създаде нова система за глобална сигурност. И, разбира се, нов световен ред. И колкото по-бързо направят необходимите стъпки в тази посока, толкова по-добре за САЩ. Защото виждаме какви огромни конфликти са заложени като разрушителни сили в самата сърцевина на американското общество.

Накрая американците ще разберат, че никой не може да избяга от своето минало, което е белязано с унищожаване на индианските народи и робовладелския период. А силата на развихрилото се разрушение може да бъде преодоляна само от нова система за глобална сигурност. По простата причина, че в нея Щатите няма да се напъват да бъдат световен жандарм, а ще насочат усилията си към подобряване живота на хората в САЩ. Понеже само така може да има трайно решение на проблемите, които заплашват да разрушат тази мощна ядрена държава.

Затова американците вече са губещи по всички показатели. Русия и Китай превъзхождат САЩ и във военната област, и в областта на новите научни постижения и опазване здравето на хората, и в много други области. А в тази ситуация САЩ имат два избора. Да продължат по този гибелен път на конфронтация или да се споразумеят и да започнат честно сътрудничество с Русия и Китай в интерес на всички народи.

Иначе неминуемо ще настъпи момент, в който събитията ще заличат напълно, все още съществуващата мощ на тази страна.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

1 thought on “Ето защо лекарството и ваксината, които създаде Русия заличиха глобалната мощ на САЩ!

  1. КОЛХОЗНАТА СВИНЯ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ОТ МОЕ ИМЕ, АМА НИКОЙ ДА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ СЪМ ТУК 🙂 ЗАТОВА ИЗМИСЛИ „ВИРУСА“. А НАЙ-ЕФИКАСНАТА ВАКСИНА СРЕЩУ КОРОНА – СЪМ АЗ И ЕДИН ПОДОСТРЕН КОЛ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *