Ето защо Слави Трифонов напусна btv! Разкритията ще ви шокират!

България отблизо

Близо два месеца след като Слави Трифонов изненадващо обяви, че няма да подпише нов договор с bTV и слиза от екран, се появи истинската причина за разрива в отношенията между шоумен №1 и медиата, пише lupa.bg. Оказа се, че не става дума нито за пари, нито за натиск, както първоначално се смяташе. Телевизията  просто е имала изискване към предаването, което никак не се понравило на Дългия.

В новия договор, който от bTV предложили на Слави, основните параметри се запазвали, само че имало специално добавена клауза – шоуто да не се занимава с политика и агитациона дейност. Ръководството на медиата отчело, че Трифонов и екипа му в последните години заявяват амбиции да диктуват политическия ред в страната, затова решили да ограничат това. В контракта, който юристите на медиата предоставили на Слави, ясно се посочвало, че предаването не може да провежда политически кампании и да агитира, а да се съсредоточи върху ясно зададения си първоначален формат – „забавно вечерно шоу с хумор, танци и музика“. Политиката можело да присъства като скечове и вицове, но не и като обществена дейност – с кампании и обявяване на референдуми.

Слави категорично отказал да приеме новите условия, което потвърждава слуховете, че възнамерява да участва в политическия живот на страната. Това е причината той да отхвърли предложения договор. Както вече писахме, той основава движение, което ще подкрепи отделни кметове в повечето общини у нас. Публична тайна е, че именно Слави седи зад решението на омбудсмана Мая Манолова да се яви като независим кандидат за кмет на София./blitz.bg/

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *