Ето истината за острова на Борисов! Ще се шокирате каква е!

България отблизо

Има ли Борисов остров в Гърция, или не? Това е въпросът!

За нула време един незнаен гръцки сайт успя да накара цяла България да се вълнува, да се възмущава,  да се хвърли в детективски проучвания, да метне всичките си сили в спора за и против Острова.

Още по-зле. Докато друг път Борисов отминаваше такива новини, сега се разхленчи, че имал семейство, позоряли го и заплаши даже, че ще си даде оставката!

Чудо невиждано!

Освен това за пръв път се озъби на медия и призова да не споменават името МУ там.

Още по-невиждано чудо, защото той обожава да чете името си и да слуша гласа си.

След което призова разследващите журналисти да направят обективна проверка.

Милен Цветков се хвърли пръв, но му спряха предаването.

Сашо Диков го последва и размаха разни документи. Но кой знае защо не ги занесе в прокуратурата, която би трябвало да започне разследване. А може и да ги е занесъл, но официално това не се знае.

Купил ли си е Борисов остров?

И има ли това някакво значение? След като цяла България е негова, какво тук значи някакъв си остров?

На всички е ясно, че той няма да сключи сделка от свое име, няма да я изповяда пред нотариус, няма да я впише в регистъра. Ако ме у затрябвало някакво си парче скала, ще си го вземе с подставено лице. Тогава?

Прави ли ви впечатление и още нещо. Самият той раздухва историята и то пред цял народ на заседание на МС?

Това не ви ли светва червената лампичка?

Ние, от сайта istinata.net, смятаме, че станахме свидетели на най-голямата провокация в историята на медийно-политическата олигархия.

Колкото и невероятно да звучи, от слуха за острова печели само Борисов. Той влиза в ролята на набедената жертва, на човека, който непрекъснато е на прицела на опозицията и неудобните медии.

Сега има пълното право да се саморазправи с всички медии, които „не слушкат“. Лиляна Павлова отдавна се точи на фалшивите новини, изказването й преди дни във Фейсбук беше красноречиво.

Докато обществото се чуди и разпалено спори купил ли се остров, забравя за парите, които заминаха по европредседателството, забравя проблемите на протестиращите майки, които вече ги глобяват, че протестират, за стачкуващите шофьори, за поскъпването на горивата, за здравеопазването, забравя за вота на недоверие, за престъпността и всички щекотливи теми, които наистина го засягат.

Чак новината за поскъпването на газта, парното и тока мина между капките, а всъщност това ще ни излезе през носа още през октомври, когато се задава поредното увеличение.

Остров ли?

Да, но пълен със зелен хайвер, с който добре бяхме нахранени!

Да ни е сладко!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

7 thoughts on “Ето истината за острова на Борисов! Ще се шокирате каква е!

  1. А спрете се вече с тоя банкянски тъпанар, който даже и в Брюксел се размотава с ръка в джоба, стига вече,бе, да купи, ако ще, Азорските острови, може, купил, няма по-прост народ от българският, който го търпи!!!

  2. Кой е виновен за безчинствата…простотията на управляващите….и мизерията на голяма част от народа….Бойко….не – не е той…..само ние …ние сме си виновни и така ни се пада….

  3. Може би е вярно, че САМ пусна фалш новината, но пак си направи зле сметката – никой не го съжали, а бе залят с подигравки които е заслужил. Лошото за него е, че народа вече не го взема насериозно!

  4. АЛООООООО,БСПТО АРЕ СПРЕТЕ СЕ ДЕ ВЪРВЕТЕ С КАКА С КОРНЕЛИЯ НА ПЛАЖ ДА Я ВИДИТЕ ПО БАНСКИ!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *