Ето какво е престъплението на Николай Малинов! Няма да повярвате!

България отблизо

Има нещо хубаво в развихрилия се шпионски скандал и атаката срещу русофилите. Така научихме жизнено важна за България новина. Научихме от първа ръка, че Русия не ни е оставила. И не ни е забравила. И няма намерение да ни забрави. 

Научихме го от изявленията на официални представители на Руската федерация. Сенаторът Константин Косачев обяви, че Русия ще защитава българските русофили и техния председател Николай Малинов от обвиненията на прокуратурата и опитите да се разтури най-голямата организация, която се застъпва за приятелство и дружба на България с Русия, и иска за нашата родина по-достоен път за развитие.

Официалният представител на руското Външно министерство Мария Захарова, от своя страна, предупреди управляващите, че такива безпочвени скандали могат да разрушат постигнатите договорености между двете страни.

Нещо повече. Русия не ни е забравила, но не защото ние можем да дадем нещо на Русия. Ние сме малка страна с разнебитена икономика. Ние дори не произвеждаме промишлени или земеделски продукти, с които да търгуваме. Значи РФ не може да вземе нищо от нас. Но за Русия, дружбата и славянското братство са много по-важни от всички пари на земята. Кремъл много пъти даде ясни сигнали на САЩ и ЕС, че разрушаването на славянските и православни страни в Европа трябва да спре. Че трябва да спре унищожаването на славянския етнос. Но Западът си прави оглушки. И разпорежда на своите слуги в България да инспирират скандал след скандал с Москва. Последният връх на нахалството и безочието бяха приказките на неназовани „дипломати“ от МВнР, че Русия като правоприемник на СССР, не е освобождавала България и Европа от фашизма.

Наглостта на западните слуги няма граници. Сега те се нахвърлиха срещу председателя на Национално движение „Русофили“ Николай Малинов. Искал да смени геополитическата ориентация на България. Тоест, да ударим гъбата на Запада и да влезем в Евразийския съюз. Това е „откритието“ на прокуратурата, което те превърнаха в обвинение срещу русофилите. Само че такова намерение има огромното мнозинство от българския народ. И то не е тайна за никого. Ами само за 25 години, ЕС и САЩ превърнаха мощна България в най-бедната и най-бързо изчезваща нация в Европа. При това, никой не е питал българските граждани дали искат да са в ЕС и НАТО. Значи, мнението не само на ръководството на НД „Русофили“, но и на българския народ, е да се махаме от ЕС и НАТО, докато не са ни унищожили напълно.

Анализите на мрачната ситуация, в която се намираме показват, че докато сме в ЕС и НАТО няма да възстановим и развием българската икономика. По простата причина, че 80% от нашата икономика, по данни на българския банков съюз, се пада на големите западни транснационални корпорации, които са завладели България и изнасят цялата си печалба навън. Това означава, че на практика ние нямаме никаква икономика. И Западът няма да позволи, докато сме под негова опека, да променим това положение. Следователно, всеки разумен политик, какъвто несъмнено е Николай Малинов, както и всеки мислещ народ, какъвто без съмнение е българския народ, ще проумеят, че или трябва да се махаме от ЕС и НАТО, или ще загинем и то в краткосрочен план.

Ето защо, не само Николай Малинов, но и много български граждани, политици, общественици, журналисти, както и целия народ, се обръщат постоянно и на всеослушание към нашата посестрима Русия да ни помогне в усилията да се спасим от убийствената примка на Запада.

Наглото е, че това съвсем естествено желание на българския народ да оцелее, бе представено от васалната прокуратура като „престъпление“ и заплаха за националната сигурност. Да, то наистина е заплаха. Но не за националната сигурност, а за сигурността на малцината дерибеи, които живеят вече 30 години на гърба на умиращия български народ.

И още нещо. На днешното, вихрещо се унищожаване на славянския етнос в България, трябва да бъде сложен край. Ние искаме, както всички народи по земята, да определяме сами как да живеем и как да се развиваме. А това може да се осъществи само с помощта на Русия.  Така че нека слугите на Запада да се скрият някъде и да не обявяват за престъпление желанието на хората в България да живеят човешки и достойно.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *