Ето как е станал сериозният инцидент със Стефан Данаилов!

България отблизо

Легендарният актьор Стефан Данаилов е със счупена шиийка на тазобедрената става на левия крак и му предстои спешна операция, както вече информира БЛИЦ. Това заявили близки до Ламбо, който беше докаран с линейка и приет в бургаската болница „Бургасмед“.

Стефан Данаилов е пострадал при падане в неговото жилище в Приморско, където е почивал. Майстори ремонтирали терасата, която била мокра и той се подхлъзнал. Това обаче не е станало днес, но актьорът се надявал, че само е навехнал крака си, пише „Трафикнюз“.

Когато болките станали нетърпими шофьорът му повикал линейка, която го откарала в бургаската болница.  Големият актьор е съгласен да бъде опериран в Бургас, защото има доверие на местните специалисти. Но близките му предпочитат интервенцията да бъде извършена в столицата, за да се редуват в постоперационните грижи.

В момента към Бургас пътува екип от най-добрите столични ортопеди начело с проф. д-р Андрей Йотов от „Софиямед“, които ще преценят на място какво е състоянието на 76-годишния актьор.  Той участва в национално турне със спектакъла „Актрисата“ преди да отиде в Приморско.  Следващото представление трябваше да бъде на фестивала „Сцена на кръстопът“ в Пловдив, създаден и продуциран от самия Стефан Данаилов, но явно ще се отложи.

Корнелия Нинова и Вежди Рашидов са били сред първите, които веднага са позвънили на Ламбо, за да предложат помощ при евентуалното му транспортиране в София.    Лидерът на БСП коментира в своя профил във Фейсбук, че въпреки преживения инцидент, Ламбо е с висок дух и напълно контактен./blitz.bg/

istinata.net

Tagged

1 thought on “Ето как е станал сериозният инцидент със Стефан Данаилов!

  1. нищо му няма ,той е куче марка ,ако беше живял в Мичурин,нямаше да пада на мократа си тераса в Приморско !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *