Ето къде удрял чело Цветанов по време на молитвената закуска. Луксът ще ви изуми!

България отблизо
Докато е бил на молитвена закуска в САЩ през февруари 2018 година, Цветан Цветанов е направил скъпарски круиз край Маями.
Това разказаха пред Фрог нюз близки до партийния функционер. По думите им компания му правили съпругата Десислава, най-голямата дъщеря, депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев и жена му, собственик на голяма частна болница, както и високопоставен служител на Външно министерство.

Източниците  са категорични, че тузарската разходка била запечатана на множество снимки. Според запознати Цветанов и приятели използвали  компанията за круизи „Royal Caribbian“. Те са качили на луксозния кораб  „Еnchantment of the seas“, където само кракът да ти стъпи трябва да се бръкнеш с около 1000 долара, в зависимост от месеца.  Всяко нещо, което ползваш по време на круиза се заплаща допълнително и то много скъпо. Твърди се, че Цветан Цветанов и семейството му се възползвали от  най-големите екстри, предлагани там.

 

Снимка: Така изглежда корабът отвътре

.

„Луксът е невероятен. За да се качиш на този кораб, трябва наистина да си много богат човек“, разказа познат на Цветанов. Фрог опита да научи повече за круизите на  „Royal Caribbian“, но не се оказа лесна работа. Първо трябва да се свържете с агент на компанията и да си дадете банковата сметка. Фирмата предлага различни възможности за посещението на забележителностите на Карибите.

 

Твърди се, че на молитвените закуски Цветанов и Нунев отиват с партийни средства, сиреч с наши пари. Не е ясно, обаче  дали сами са си платили за круиза край Маями.

Фрогнюз

Tagged

1 thought on “Ето къде удрял чело Цветанов по време на молитвената закуска. Луксът ще ви изуми!

  1. Първо трябва да се свържеш с агента на компанията и после да си дадеш банковата сметка! Каква ли банкова сметка е дал Цветанов, тази от КТБ или БНБ или сметка която може би притежава в самата Америка? Е! Не вярвам да е от апартаментите, тях ги е запазил за големия апартамент!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *