Женски бой! Менда Стоянова се метна на Корнелия Нинова и обясни какво язди!

България отблизо

„Остриетата“ на ГЕРБ са на почивка по острови и екзотични дестинации и даже дежурните им коментатори са забегнали в странство да си харчат хонорарите.

Затова се оказаха неподготвени за грандиозния митинг на БСП на 1 май и пламенната реч на Корнелия Нинова, която се обяви против мизерията българска, против безработицата и против отчаяния живот, до който са докарани милиони българи.

Ние сме държава с велика история и искаме да живеем достойно. Не искаме да сме на последно място по доходи, по свобода на словото, по бедност, по здравеопазване, по социална политика и по всички показатели, каза пламенно Нинова и поиска оставката на правителството заради некадърността му вече десета година да измъкне страната от блатото, в което я е навряло.

Тези думи на соцлидерката хвърлиха в смут управляващите и още вчера вечерта Каракачанов покани колежката си на по бира, за да се разбират по… мъжки.

Типично по женски пък в боя се хвърли дежурната по телевизионни изяви Менда Стоянова.

Тя обвини Нинова, че била яхнала вълната на народното недоволство и популизма.

Абе, Менда, ако нямаше недоволство, кой би могъл да го яхне? Мислете с тези глави, те не ви служат само да си правите прически и да ходите по козметици!

Изобщо може ли някой да яхне нещо, което го няма???

На митинга се говореше  за свобода на словото. Че каква по-голяма свобода искат в България? – попита Менда и накара част от зрителите да се задавят от смях. „Мисля, че целта на БСП е да се правят внушения и да се налага едно усещане за липса на свобода, без да има реално такова“, изцепи се шефката на финансовата комисия в парламента.

Усещане ли? При Стоянова всичко е усещане. Наскоро обяви и корупцията, че била просто усещане за такава, сега пък свободата на словото си била тук, обаче сме чувствали някак внушено ни, че я няма…

То хубаво да имаме само халюцинации, но защо г-жа Стоянова не прочете статистиката на Евростат и на „Репортери без граници“? Ей така за разнообразие и с образователна цел. Там пише, че сме на 109 място в света. Това, ако е свобода, то тогава ние сме малки зелени човечета, паднали от Сириус!

Каква бедност, продължи Менда.  „Със 70 лева е нараснала средната работна заплата от началото на годината. България достигна най-ниско ниво на безработица – 6%. От бизнеса твърдят,  че има липса на кадри. При липсва на кадри, да се говори за безработица, за мен е манипулация“, добави Менда.

Да. Заплатите се повишиха със 70 лева, но колко скочиха цените, г-жо Стоянова? Това можете ли да го изчислите?

Да, няма квалифицирани кадри.

Само че кой ги изгони тези кадри в чужбина, защото тук ги залъгваше със смешни пари и пълна експлоатация? Десет години управлявате тази страна, все ще можете да кажете КОЙ!

В държавата останаха само чиновници, депутати, пенсионери, болни и черноработници.

Нинова е права.

Не можем за живеем повече така в клоаката на Европа.

Искаме достойна държава и достоен живот.

А ако управляващите не могат да ни го осигурят, просто да си ходят!

Ножът опря до кокал и реже живо месо!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Женски бой! Менда Стоянова се метна на Корнелия Нинова и обясни какво язди!

  1. МЕНТАТА ДА СЕ ЕБЕ У ГАЗО! У ДРЪТИО СИ ГЪЗ! ЗСЪХНАЛ КЛАДЕНЕЦ!

  2. ДО КОГА НАРОДЕ ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ДА КРАДАТ НАРОДА ДИГНЕТЕСЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ ТЪРПЕТЕ БОЛНИ ЗДРАВИ КАКТО ПРАВЯТ СИЧКИ ЗРАВО МИСЛЕШТИ ХОРА ПО СВЕТА, ЕТО ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ 10Г НЯМА ПЪТИЩА А ДАНЪЦИ ВИНЕТКИ И ДР. НЕЩА ДА ЗЕМАТ НАШИТЕ ПАРИ МОЖЕ НО ПОЧВАТ ДА ЗАТВАРАТБОЛНИЦИ ХОРАТА ТРЯБВА ДА ДАВАТ ИЗЛИШИ ПАРИ ДА ПЪТУВАТ ДОКОГА БРАТЯ БЪЛГАРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *