Жестока версия! Ето кой помогнал на избягалия затворник! Ще паднете от изненада!

България отблизо

Поредният затворник забегна вчера от български пандиз, този път в Ловеч.

Главният секретар на МВР няколко часа по-късно витеевето каза на напъплилите го журналисти, че  имало нов случай на отклонило се лице от български затвор. Лицето не се е отклонило, ами направо си е избягало, но управляващите панически се страхуват от тази дума.

Според очевидци, Борис Иванов, който излежава 13-годишна присъда, скочил като сърничка и прелетял оградата. Най-вероятно е бил сърничка с крила. След което избягал пред погледите на всички, а надзирателите нямали време да реагират и да го догонят. Така и не стана ясно гонил ли го е някой изобщо, или само са сигнализирали в полицията.

Привечер стана ясно, че около Варна било почерняло от полиция, тъй като имало сигнал, че Иванов се бил насочил натам. Сигналът се оказа партенка и безследно изчезналият не се появи в морския град.

От БСП поискаха днес  пред народното събрание да се явят министър Валентин Радев и министър Цецка Цачева и да обяснят  какви мерки са предприети по поредния нелеп случай.

„Надяваме се, че престъпникът ще бъде заловен навреме, преди да си  е пуснал брада, защото пусне ли си, го откриват само като труп“, каза червеният депутат Иван Ченчев.

Днес обаче заловен няма, но упорито се тиражира  версия за бягството , която шашна даже хората с богато въображение и любители на криминалета. В мрежата се тиражира упорито слухът, че хора от опозицията, са помогнали в организацията на бягството на затворника, за да докажат, че сектор „Сигурност“ наистина не работи и да им мине вотът на недоверие.

По-голяма политическа фантазия скоро не бяхме чували.

Любопитното е, че тя се разпространява от хора, които подкрепят управляващите и от анонимни никове, зад които стоят платени тролове.  И у раздвоените са насажда съмнение, че за всичко в държавата е виновна опозицията.

Вчера Цветанов заяви по телевизията, че преди пет години Орешарски е разбил сектор „Сигурност“ и вина за сегашното положение имал само той и тези, които тогава го назначили. А защо от ГЕРБ не са укрепили пробойните след цяла петилетка, не обясни.

Сега вече всяко престъпление може да придобие политически характер. Опозицията тайно насърчава кражби, убийства, бягства от затвори, за да дестабилизира стабилното като скала управление на ГЕРБ.

Невероятно и нагло, нали?

Но самото ни управление е такова.

Щом вчера чухме премиерът да казва, че у нас няма ни грам безработица, а само мързеливци, които не искат да работят в новите и просторни заводи, построени лично от ГЕРБ, защо днес да не чуем, че надзирателите в затворите са хора на опозицията и пускат периодично по някой пандизчия, за да клатят правителството?

У нас всичко е възможно.

Само тези на върха не разбират, че се клатят сами, заради пълното си безхаберие какво се случва в България.

И тоталното си откъсване от проблемите на народа.

Нали знаете онази „Приказка за стълбата“?

Коментарът е излишен!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

1 thought on “Жестока версия! Ето кой помогнал на избягалия затворник! Ще паднете от изненада!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *