Зам. министър: Мая Манолова не дава решение на нито един проблем!

България отблизо

„ГЕРБ ще се пребори с Мая Манолова! Ние не се страхуваме! Заслужили сме доверието на избирателите и сме взели поуки от грешките си!“

Това каза в студиото на „Опорни хора“ по Bulgaria ON AIR зам.-министърът на външните работи и лидер на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

„Ние казваме ясно и категорично какво ще правим, докато от БСП залагат на популизма. Досега не сме чули нищо категорично от Мая Манолова, тя не е дала и едно решение за даден проблем“, допълни още той.
„Надявам се, че тези, които се обявяват за алтернатива, наистина да я дадат. Да покажат, че са алтернатива и да представят новото. До момента, освен празно противопоставяне, не виждаме нищо друго. И трябва да се стигне до заключението, че няма как всеки път да се започне от нулата. Все нещо трябва и да става, все нещо трябва и да ти допада“, каза още Георгиев, цитиран от blitz.bg.
Зам. министърът не уточни какво точно трябва да става и да му допада. Но на нас не ни допадат много работи. Не ни допада бедността и мизерията. Не ни допада, че правителството не прави нищо, за да възстанови икономиката и да осигури достоен живот на хората. Не ни допада, че в правителството има корупция и нашите пари отиват в джобовете на мошениците. Не ни допада, че непрекъснато се вземат заеми, а нищо не се произвежда. И още много други неща не ни допадат.
Но кой ни пита?! Борисов се разкарва с джипа или самолета. Каракачанов през ден прави армията ту професионална, ту задължителна, макар че нито за едното, нито за другото има пари. Външно министерство на същия този Георг предизвиква умишлено скандал след скандал с Русия и унищожава надеждите ни за евтин ток, природен газ и бензин, които можем да получим само с помощта на Москва. Земеделското министерство избива прасета, кози, крави и де що има останали живи животни, като ни обрича на глад или на болести ако ядем мухлясалото месо на Запада.
Има ли нещо, което да е наред?! Май – не! Затова искаме Борисови ГЕРБ да се махат. Искаме Русия да ни помогне. Искаме достоен живот. И тежко на тези, които продължават да ни мъчат.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *