Заораха дъното! Антон Тодоров осъди Сашо Диков заради думите „мръсник“, „лъжец“ и „наглец“

България отблизо

Фейсбук пост на Антон Тодоров показва съдебно решение към Сашо Диков.

Оказва се, че заради словесен конфликт между двамата, вторият трябва да плати на първия не малка сума. Сашо Диков си изпусна нервите и крещи на Антон Тодоров „мръсник“, скиорът обаче онемя за лифтинга на Кулезич и парите от Цветан Василев. Ето защо:  „Нека знаят, че Антон Тодоров не прощава на нито един клеветник и автор на обиди!  Поредният осъден от мен: Сашо Диков е осъден да ми плати 4823 лв. за обидите „безподобен мръсник“, „безподобен лъжец“ и „безподобен наглец“.

Скандалът се разигра през септември месец 2017 година. Тогава в кулоарите на парламента Журналистът си изпусна нервите и започна да обижда депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. Диков причака  Тодоров да завърши свое интервю за друга медия и се промъкна при него. Първоначално политологът отказа да даде коментар, но Диков чинно го изчака да излезе от една от стаите и започна да го атакува с въпроси за колежката му и доскорошен отявлен враг Люба Кулезич. Тодоров обясни на Диков, че BiT, телевизията, в която той работи, показва по едностранен начин гледната точка само и единствено на банкера-беглец Цветан Василев.

Странна е битката между двамата, тъй като Антон Тодоров не е образец на изящната словесност. Особено като стане дума за омразата му към Русия и борбата му с комунизма. Тай пък използва често език, който настройва едни групи хора срещу други. Но народът пък няма пари да го съди.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *