Започват да строят спешно лудници в България! Борисов с единия крак вътре. Вижте защо!

България отблизо

Поредното зверско убийство с последвало самоубийство не впечатли никого.

24-годишният Цветан от Варна излязъл посред нощ гол на терасата, разкрещял се, започнал да хвърля предмети от балкона, после се прехвърлил през парапета при 84-годишната си съседка Минка. Нахвърлил се върху спящата немощна жена, нанесъл й юмруци в лицето, в главата, ритал я, пребил я от бой и като видял, че вече е издъхнала, включил оголен кабел в контакта и се самоизпържил…

При цялата тази дандания съседите се събудили, но не се намесили, а само позвънили на 112. Нито един мъж не нахлул при Минка, никой не спрял психясалия младеж.  Има данни, че е страдал от психично заболяване, казаха лаконично от полицията.

Само седмица преди това в Пловдив подивелият Ради Енев отряза главата на съпругата си Илияна, наръга я над десет пъти и накрая се самозакла със същия нож. И всичко това пред очите на едногодишната им дъщеричка! Ради също имал психическо заболяване…

Ако се върнем назад във времето, сума ти семейства бяха затрити от болни роднини, сума ти невинни пострадаха.

Причината? Лудите просто са на свобода.

Спомням си интервюто на известен бургаски психиатър в зората на демокрацията, които беше ужасен, че трябва да се изгорят архивите и да се унищожи списъкът с психичноболните, които се водят на учет и регулярно се викат на преглед. Тогава той пророкува, че болните ще се развилнеят, оставени без надзор и лекарства и ще има смъртни случаи.

Спомням си и че, лекарят излезе пророк. Само в Бургаско за няколко години станаха ужасяващи престъпления. Мъж с овладяна и контролирана с лекарства шизофрения, умен и образован човек,  превъртя и уби четирима души в село Голямо Буково. Разпра ги като жертвени животни и изяде сърцата им и черния дроб…Младеж от Карнобат удуши майка си и изгриза пубиса й… И се случиха куп страховити трагедии.

Сега лудите са на свобода. Всеки ден четем как някой психично болен заклал майка си или баща си, жена си, приятеля си, вилнял, беснял. Чисто голи се разхождат по улиците, други висят по терасите, трети тичат с нож между зъбите.

Това е резултатът от дългогодишната държавна политика, копирана от демократичните ни съветници, която  цитираме :„Не бива да бъдат нарушавани правата на психичноболните и да бъдат карани насила да се лекуват“. 

А нашите права? На тези, които не сме още за Раднево?

Как държавните люде и здравното министерство преценяват кой трябва да живее по-демократично – болните, или жертвите им?

Кой се прави на Бог и решава, че правата на един доказано луд, са много по-големи от тези на хората, които ще се изпречат неволно на пътя му и ще бъдат удушени, заклани, хапани, бити, убити?

Има една единствена логика – болните в болницата, за да живеят спокойно здравите. Или контрол дали болните си пият хапчетата.

В противен случай има два варианта.

Да са пуснати по улицата нарочно и да редуцират и без това оредялото българско население, или пълно безхаберие на държавата.

Върнете старите правила, господа, и започнете да строите лудници, докато не са ни избили съвсем!

И Бойко Борисов няма да е валат.

Ще реже летничките на новите кукувичи гнезда и ще се хвали пред ЕС, че се грижи за душевното здраве на хората.

Трети вариант няма!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Започват да строят спешно лудници в България! Борисов с единия крак вътре. Вижте защо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *