Започна се! Плашат народа със Слави! Искал цялата власт!

България отблизо

Новият политик Слави Трифонов си е поставил за задача да спечели 35% на предстоящите парламентарни избори и по този начин да се превърне в първа политическа сила. Това разкриха пред роден сайт, запознати с плановете му.

Гологлавият шоумен близо година се подготвяше за влизането си в обществено-политическия живот, а през това време проведе стотици срещи с хора от различни прослойки. На 5 октомври Трифонов стартира партията си „Няма такава държава“, кръстена на едноименната му песен срещу статуквото. Очаква се още през септември, в навечерието на местния вот, Трифонов да излезе със серия директни нападки към кабинета, а след това не е изключено да се включи и в протестите срещу избора на главен прокурор.

Кметските избори ще са генералната репетиция на Слави за тези за Народно събрание, където се надява да удари джакпота и да се превърне в основен фактор на политическата сцена. Но отсега е ясно, че Трифонов го очакват много препъни камъни. Това ще са най-вече амортизираните фигури, които са изпаднали от каруците на СДС, НДСВ, БСП и ГЕРБ – партиите срещу, които иначе Слави толкова силно анатемосва.

ТОВА ПИШЕ БЪЛГАРСКИ САЙТ. С ГОЛЕМИ СТРЯСКАЩИ БУКВИ, ВСЕ ЕДНО ЩЕ ЗАПОЧВА ВОЙНА.

Ето обаче къде е уловката. И лъжата.

Слави няма как да участва в местните избори!

По простата причина, че ще регистрира партията си на 5 октомври, а краят за регистрация на кандидат-кметове е 27 септември. Тоест някак си се губи една седмица. Волно или неволно…Значи няма апетити към местната власт.

Няма как да участва и в протести срещу Главния прокурор. Пак по същите причини.

В момента някой много иска да отклони вниманието от случващото се в България и е размахал „плашилото“ Трифонов.

А дали е плашило или патерица, времето ще покаже.

И народът пред урните.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *