Защо протестът не свали Борисов? Вижте с какво тайно оръжие смачка народния порив за промяна!

България отблизо

Голям възторг, големи надежди и накрая едно голямо нищо!

Протестът в София, в който цял ден разгневени хора искаха оставката на премиера, завърши с фиаско. Защо?

Първо Борисов този път беше подготвен.

На всички медии бе скръцнато със зъби да не отразяват бунта, или да го омаловажават. Той се появи само в тв новините и тук там със скромни репортажчета, без интервюта на протестиращите, без излишно приказване. Беше толкова орязан и неглижиран, че милиони хора останаха без информация и видяха само самодейни филмчета, пуснати в социалните мрежи.

Навсякъде бе пусната в ход машината за дезинформация. Типично по ченгеджийски, където личи дългата ръка на Цецко.

Придворни сайтове се надпреварваха да крещят с дебели заглавия, че бунтът е организиран от БСП.  Протестите бяха инициатива на други движения и формации, но те буквално отсъстваха от информацията. Тиражираше се, че БСП е изкарала членовете си на площада, а полудепутатът Делян Добрев даже се изгаври от трибуната на НС, че Корнелия Нинова трябвало да си вземе стълба и направо да атакува сградата, за да заеме веднага мястото на Борисов, което било и крайната й цел.

На народа бе внушено, че БСП иска властта и иска реванш! И веднага бяха обрисувани апокалиптични картини как ще ни отрежат от еврофодновете, как ЕС ще ни срита за Шенген и еврото /а дано де!/, как Борисов е приеман на крака и като пръв приятел  в Брюксел, а Нинова щяла да бъде персона нон грата и игнорирана от всички. С две думи „страшните комунисти“ драпат към властта, за да лапат. Ако са ГЕРБ, може да се лапа безогледно, да се рекетира, да се краде, но ако са от БСП, става страшно! А то по-страшно отсега може ли да стане?

Включи се и контраатаката. Веднага бе изваден документ, че Нинова и съпартийците й били купили…ЧЕЗ. Спас Гърневски излезе с „шокиращи“ разкрития, че съпругата на Станишев – Моника била зад гърба на Гинка. Бедният народ зяпна и тотално се обърка. Отново не допусна, че лъжците могат да се намират и на трибуната на НС и да манипулират най-безогледно. В отговор Моника Йосифова отговори, че опитът името й да бъде замесено с „Инерком” е „фалшива новина“ и фалшиво обвинение. Тя заяви, че няма нищо общо с пиара на Гинка Върбакова и че ще съди всеки, който разпространява лъжи, които я позорят. Този отговор обаче бе излъчен само от няколко медии.

„Като човек с дълъг  опит в журналистиката и пиара, никога не съм подозирала, че  черния пиар ще достигне до такова дъно в България от страна на някои политически сили, които искат да прехвърлят на друг вината  за огромното гражданско напрежение“ – добави Йосифова.

Само че ГЕРБ си свърши работата. Успя да използва всички методи срещу протеста. Черен пиар, , манипулации, замазване  и обърка народа. На хората бе внушено, че са яхнати от БСП и разни тъмни сили, домогващи се до властта. Бунтът беше потушен не с полиция, а с неглижиране медийно смачкване и пълни лъжи.

И отново бе внушено на стоящите вкъщи, че това е просто боричкане за власт.

Нищо друго.

Защо се остави да те излъжат, народе?

Толкова ли свикна с мантрата, че без ГЕРБ държавата потъва?

Не виждаш ли, че точно крадците от ГЕРБ я влачат към дъното?

Колко време ще ни трябва до истинското събуждане?

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Защо протестът не свали Борисов? Вижте с какво тайно оръжие смачка народния порив за промяна!

  1. Всичките са едни и същи и ГЕРБ и БСП! Нищо лично но да не забравяме че БСП фалираха държавата няколко пъти в близкото минало ГЕРБатите също са много долни и нагли и крадливи дори може би повече от БСП!

  2. Сега, вместо да гони рибките в Мизия и Крушовица, да спешИ четата и да напуска парламента. Ясно е че с политическа култура няма как да гътне онези, на които им е през …. и, които са бръкнали в кобура. Следващата стъпка е да стрелят на месо – в един момент ще им избият чивиите. И ще загърмят – от страх или от злоба, или и от двете.

  3. Трябва да се има в предвит ,че БСП и ГЕРБ е една монета с две страни, те са от едно котило!!!
    Едните са крали от народа в започването на прехода а другите които не са били на властови позиции тогава са се готвели за скок!
    Всичко е режисирано от ДС на БКП, комунистическия октопод до сега не е изпускал властта!!!
    ГЕРБ е неразделна част от комунистическия октопод, само си спомнете кой можеше да стане партиен член ! Много е удобно днес да се манипулира ,че ставали за да учат и за постове, първо това не е вярно ,какъв човек си ако нямаш достойнство!!!
    Не всеки можеше да стане член на БКП а за МВР и ДС пък абсурт!!!
    ГЕРБ са подготвяни кадри от номенклатурата на БКП !!!

  4. ЗАЩОТО НЯМА ПАРТИЯ КОЯТО ДА Е НАРОДНА И ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА !НЯМА ЛИДЕР КОЙТО ДА ПОВЕДЕ НАРОДА И ДА НЕ ГО ИЗЛЪЖЕ ИЛИ ЛИДЕРИТЕ НЕ СА МЕЖДУ НАРОДА !АКО ИЗБЕРЕМ ХОРА ИЗЖИВЕЛИ НЕСГОДИТЕ НА ПРЕХОДА РОДОЛЮБЦИ А НЕ НАДМЕННИ ФУКЛЬОВЦИ КАТО ГЕРБ ТОГАВА ЩЕ ИМА УСПЕХ !МНОГО ХОРА СА ПРОТИВ ПОЛИТИКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ НО НИКОЙ НЕ СЕ АНГАЖИРА ДА ГО СВАЛИ ОТ ВЛАСТ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *