Зловещо пророчество на ген. Атанас Атанасов за бъдещето на Бойко Борисов!

България отблизо

Нито Нено Димов, нито Ревизоро са хора, които са от ВМРО – те са предложения на обслужващата олигархия през Борисов за министри.

Това заяви пред Българската национална телевизия лидерът на ДСБ генерал Атанас Атанасов, цитиран от news.bg.

Той посочи, че от ДСБ ще работят да бъде възстановена парламентарната република, като за целта Борисов трябва да бъде отстранен.

„Днес ДСБ не е това, което беше Реформаторският блок. Части от Реформаторския блок вече не съществуват, други са си вътре директно в ГЕРБ. Така че ние сме твърдо против правителството, имаме последователна позиция в това отношение и ще работим за това“, заяви Атанасов.

При всички положения аз категорично бих гласувал против това правителство. За съжаление тези, които са в парламента, няма да направят така, или тези, които ще гласуват, ще го направят лицемерно, допълни той.

По неговите думи, в парламента нямали интерес да падне правителството.

Той обясни, че на БСП не им е до предсрочни избори, тъй като им предстои избор на лидер. Положението в ДПС било същото. На тях им предстои национален форум и има някакви вътрешни движения, говори се и за смяна на Карадайъ, анализира ген. Атанасов.

Да не говорим за Патриотите, или за т.нар. независими, които знаят, че повече няма да влязат в парламента, заяви още той.

Според него, вотът на недоверие бил упражнение на опозицията, която да „лъска опозиционния си имидж“.

По негови думи българският парламент бил изключително обезличен, което се дължало най-вече на опозиционните партии с тяхното поведение.

Припомняме, в края на декември БСП обявиха, че ще внесат вот на недоверие срещу правителството на премиера Бойко Борисов в областта на политиката на околната среда и водите. Причините са водната криза в Перник и горенето на италиански боклук у нас.

Според социалистите обаче, именно инициативата им за внасяне на вот на недоверие към правителството на Борисов, е отключила последващите събития – акцията, заради водната криза в Перник, проверката в министерството на околната среда и водите, и последвалите арест и оставка на министър Нено Димов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *