ЗЛОВЕЩ КОШМАР: Борисов и Горанов УВЕЛИЧАВАТ ВНОСКИТЕ в ЕС за… ВОЙНА с РУСИЯ!

България отблизо

Маститият европредседател Борисов обяви преди няколко дена, че България е готова да увеличи вноските си в бюджета на ЕС.

Неговият верен министър-оръженосец Владислав Горанов също заяви, че България е готова да подкрепи увеличаването вноските на държавите-членки в бюджета на Евросъюза.

Припомняме, че заради излизането на Великобритания от Европейския съюз, в бюджета на Брюксел се отвори голяма дупка. Споровете около темата как да се затвори поне отчасти този финансов срив, опряха до две непримирими позиции.

Едната, че трябва да се правят икономии, а не да се увеличават вноските. А другата, че няма друг начин да се запълни дупката, освен увеличение на вноските.

Например канцлерът на Австрия Себастиан Курц отсече, че трябва да се намалят разходите за тежкия чиновнически апарат в Брюксел, както и за огромните по размери заплати, пенсии, режийни и други плащания за стотиците депутати в Европейския парламент – 751 на брой.

Курц посочи още, че Евросъюза чака над 100 милиарда евро от Брекзит. А размерът на финансовата дупка от това, че Великобритания напуска ЕС е 10 – 12 милиарда евро годишно. Следователно, твърди австрийският канцлер, Брюксел има възможност още почти 10 години да финансира всички програми на ЕК, без изобщо да се говори за каквото и да било увеличаване вноските на държавите-членки в бюджета на ЕС.

Както виждаме, нашите управляващи, в лицето на най-важните в едно правителство фигури – премиерът и финансовият министър, отново се бият по гърдите пред своите брюкселски началници, въпреки че не помагат на народите в Евросъюза. А само на брюкселската върхушка, която продължава да смуче кръвта на десетките бедни източноевропейски страни-членки на ЕС. Които с кръв и пот натрупват милиарди, само за да бъдат преведени те в сметките на чиновниците от ЕС.

За сравнение ще припомним само, че вноската, която България внася всяка година в бюджета на ЕС е 1 милиард лева. А щом страната, която е най-бедна в ЕС плаща милиарди, представете си колко плащат другите, малко по-заможни членки на ЕС.

Тоест, ограбването на страните-членки върви с пълна скорост. И за това ограбване не малка роля имат и нашите „светци“ Борисов и Горанов. Всъщност не е тайна, че Борисов подкрепя всяко решение на ЕС, което удря здраво по интересите на България и другите държави в западния съюз.

Достатъчно е да си припомним само каква беше първоначалната позиция на Вожда по ратифицирането на така наречената Истанбулска конвенция. Тогава той заяви, че ще положи подписа си под тази конвенция, ако ще да е единственият, който ще я подпиша.

Малко по-късно, както си му е обичаят, Борисов се уплаши от народния гняв и се извъртя на 180 градуса, заявявайки, че той е против подписването и нямало да позволи дори конвенцията да влезе в парламента.

Както казва нашият народ, политическата фурнаджийска лопата се върти на бързи обороти, но в България тя вече е като перките на излитащ самолет. Разбира се, благодарение на правителството и неговите пудели.

В случая, България вместо един милиард лева, трябва да плаща вече повече от  два милиарда лева на година. Защото, според еврокомисарят по бюджета Гюнтер Йотингер, вноските трябва да бъдат вдигнати малко над 1,3% от БВП на всяка страна членка.

А за какво ще отиват парите от това увеличение, е по-добре да не питаме. Защото те щели да се използват за разходите по „общата“ европейска отбрана. Макар че никой не ни напада. И за тежката инфраструктура като железници, магистрали, кораби и т.н.

Тоест, с тези пари ЕС подготвя войски и инфраструктура, за да могат бойните съединения на НАТО в Европа да са по-добре въоръжени. И по-бързо да се прехвърлят все нови и нови военни бригади и корпуси до границите на Русия.

Значи ЕС, заедно със САЩ се готвят за война с Русия. А Борисов и Горанов помагат на тази налудничава офанзива срещу братска Русия, която е и наша двойна освободителка от западно-турското робство.

Е, не са ли за Народен съд такива премиери и министри? Отговорът е ясен и без човек да има някаква специална подготовка. Нали?

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “ЗЛОВЕЩ КОШМАР: Борисов и Горанов УВЕЛИЧАВАТ ВНОСКИТЕ в ЕС за… ВОЙНА с РУСИЯ!

  1. А колко пари влизат у нас от ЕС годишно? И с този 1 милиард могат да се свършат толкова много неща!!! За мен тези такси са абсурдни, заробващи!!! Само за сведение–Италия плаща 10 милиарда годишно! Не ни трябва такъв съюз! Сътрудничество и взаимопомощ с всички държави–да! Но това е заробващ, издаващ заповеди и унищожаващ държавата ни съюз! Освен това и 40 милиарда заеми, които се връщат с лихвите! Е как да има за пенсионери, здравеопазване, образование и т.н….. Не сме го искали този съюз! Не сме искали и НАТО! ИСКАМЕ ОСТАВКА!!! НА 17.03 ОТНОВО СТАЧКА–ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА ДА СИ ВЪРВЯТ!!!

  2. Този филм България го е гледала няколко пъти ПРЕДИ ПСВ И ВСВ ВОЙНИ.Винаги са се намирали Горановци и Борисовци, готови да ни продадът за паница леща. И са ни продавали на 2 пъти на немците. Сега се повтаря същата история. Само молоумниците от Европа са се подменили с ново поколение малоумници, които по команди от САЩ Я ВОДЯТ КЪМ ОКОНЧАТЕЛНА САМОЛИКВИДАЦИЯ. Та това е същият състав от малоумници по род и националност, които по времето на Наполеон и Хитлер са се опитаха да победят и завладеят Русия. Опитите, както знаем са завършвали катастрофално за тях. Като след това много от тези, повели страните си към тотално поражение от Руските армии, са били разстрлвани със стотици по присъди от народни съдилища, както стан и у нас през 1944 год. И ДНЕС СЦЕНАРИЯТ Е СЪЩИЯТ, АРТИСТИТЕ ПО НАРОДНОСТ СЪЩИТЕ. С ДОБАВЯНЕТО, КАТО ДАЛЕЧЕН ВИРТУЛЕН КОМАНДИР И ЗРИТЕЛ НА САЩ. А РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА НАТО И ЕС ЩЕ СА ПАГУБНИ. Неотдавна Путин съобщи на натовците , че Русия е готова да води ядрена война, на НАТОВСКА ТЕРИТОРИЯ. А НЕ КАТО ДОСЕГА С ТЯХ, КАТО НЕКАНЕНИ ГОСТИ НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ.
    Затова Русия е приготвила около 25, 000 танка от различен калибър, а ракетите ядрени и неядрени нямат брой, и за начало няколко стотин хилядна елитна армия за начало.
    НАВРЕМЕТО КАЗВАТ СТАРИТЕ ПРИ И СССР И Н.С. ХРУШЧОВ. УКРАИНЕЦА ИЗБРАНА ЗА СЪВЕТСКИ ВОЖД И ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА КПСС, ТОЗИ, КОЙТО БЕЗ СЕ СЪВЕТВА И ПИТА НЯКОЙ. САМО С ЕДНА ЗАПОВЕД ПОДАРЯВА КРИМ НА УКРАЙНА, НА УССР. УЖ ВРЕМЕННО, БЕЗ ТОВА ДА Е ОДОБРЕНО ОТ ВЪРХОВНИЯ СЪВЕТ НА ССР. ТА В ОТ ГОВОР ПАК ТОКИВА ПОДГОТВКИ И ЗАКАНИ НА НАТОТО ЗА ВОДЕНЕ НА ВОЙНА С СССР. ГЛАСНО И ГРЪМОГЛАСНО ИМ НАПОМНЯ. “ ЧЕ САМО С ЕДНА ВОДОРОДНА 100 МЕГАТОННА ЯДРЕНА БОБМБА ДА УДАРИ СССР ПО ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА, И ОТ НЕЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО.. А НИЕ КАЗАЛ ТОЙ, РАЗПОЛАГАМЕ С МНОГО ДЕСЕТКИ ТАКИВА БОМБИ. ТА АКО ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1963-4 Е БИЛО ТАКА.
    КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЕГА, САМИ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКА, ПРЕЗ 2018 ГОД.
    КАКВО Е НИВОТО НА ЯДРЕНАТА МОЩ НА ДНЕШНА РУСИЯ, ЗАКОНЕН НАСЛЕДНИК НА СССР. ХОХ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *