Иво Христов взривяващо: Под знамето на антикомунизма, Борисов погребва демокрацията!

България отблизо

„Бойко Борисов е опитен манипулатор. Той се „храни“ от омразата към партиите“. Под знамето на антикомунизма, той и ГЕРБ погребват демокрацията“.

Това заяви евродепутатът от БСП Иво Христов в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Въпреки, че управляващите се хвалеха с много спестени пари, то ние сега взимаме 300-400 милиона лева заем, за да купим стари изтребители“, каза още той.

За да има Европейски парламент, партиите там трябва да спрат да се карат и да се помирят. Иначе няма да действа нищо. Нито комисиите, нито парламента. Искам да инициирам създаването на група измежду бившите журналисти от евродепутатите, които да наблюдават свободата на словото в ЕС“, разкри приоритетите си Иво Христов.

„ГЕРБ не зависят от партийни субсидии, те разполагат с държавата и държавния резерв. Всички останали обаче зависят от тези пари и е логично от гледна точка на ГЕРБ да им орежат финансите. Затова тези избори може да се окажат последните избори. А иначе, въпреки големите претенции, от ГЕРБ не говориха за нищо вдъхновяващо по време на предизборната кампания за европарламент“, разкри бившият началник на кабинета на президента Радев./epicenter.bg/

Безспорно, Иво Христов отново е прав. Бойко Борисов и джобната му партия отдавна се опитват да ликвидират демокрацията и да употребяват цялата власт еднолично и в своя изгода. За това говорят многобройните афери и далавери, които Елена Йончева и БСП разкриха. А тези афери стигат, както знаем, до най-високите нива в партията и държавата. За желанието да се установи едноличен авторитарен стил на управление говори и фактът, че Борисов лично предложи да остави всички партии без пари. Без своята, разбира се. Защото тя, по думите на Иво Христов, взема пари директно от бюджета на страната ни.

Знаем за прословутия дядо на Борисов, когото „комунистите“ били убили. И развявайки това като знаме, Борисов се опитва да ликвидира наченките на демокрация, които съществуват все още в България.

istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Иво Христов взривяващо: Под знамето на антикомунизма, Борисов погребва демокрацията!

  1. Какъв антикомунизъм при Бойко Борисов – та той беше най-твърдолинейния комунист като отказа да си предаде членската си книжка. Това, което прави той е безпрецедентна демагогия. Всичко, което става в България е дело на комунистическия мозъчен тръст, който пише сценария, а в момента Бойко и Корнелия изпълняват главните роли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *