Извънредно! АТАКА иска оставката на Каракачанов. Работел срещу народа…

България отблизо
Ако силовият вицепремиер Красимир Каракачанов не може да се справи с ромската престъпност, ще предложим друг. Това предупреди членът на политическото ръководство на „Атака“ Павел Шопов, който е и депутат от „Обединени патриоти“.

Припомняме, че „Атака“ са коалиционни партньори с ВМРО на Каракачанов в „Обединени патриоти“, които са част от управляващата коалиция.

 

„Години наред бяхме в опозиция, а сега сме във властта. Имаме силов премиер от „Обединени патриоти“ – Красимир Каракачанов. Очакваме от него да се справя с важните за обществото проблеми. Ако той не може да се справи, ще предложим друг“, казва Шопов, цитиран от пресцентъра на „Атака“.

 

Предупреждението на Шопов е по повод събитията в Куклен, където вчера избухна скандал заради силна музика и нападение срещу полицейски екип. По този повод бяха арестувани седем души.

Изводът, който са си направили хората на Волен е, че Каракачанов не може да защити народа и с бездействието си работи срещу спокойствието и сигурността на народа.

Tagged

1 thought on “Извънредно! АТАКА иска оставката на Каракачанов. Работел срещу народа…

  1. ПОДКРЕПЯМ ШОПОВ,НАИСТИНА ЦИГАНИТЕ СА ВЕЧЕ ЗЛО С ТАЗИ НЕПОНОСИМА ЦИГАНСКА ГРОЗНА МУЗИКА ,ПРАВЯТ СИ СВОЕВОЛИЯ И ДАЖЕ ЗАПЛАШВАТ ОТ НАСИЛИЛИЕ АКО ИМ ПРЕЧИШ НА ТЕХНИТЕ СБИРКИ ,ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ АНАРХИЯ ,НЕ ГИ СТРЯСКА НИТО ЗАКОН ,НИТО ПОЛИЦИЯ !!!ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО КОТО ДА СПРЕ ТОВА ЦИГАНСКО СВОЕВОЛИЕ !!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *