Изненада! Вижте кои дърпали конците на протеста. Хората на площада не били народът, а сбирщина от платени престъпници!

България отблизо

Банкерът беглец Цветан Василев, откраднал 5-6 млрд. от КТБ, и Васил Божков, който е обвиняем за 700 млн. лв., са развързали кесиите, за да опитат да дестабилизират държавата, пише „Монитор“.

По оперативна информация на службите, са давали по 150 лв. на калпак, на всеки, който окървави протеста на Копейкин /цитираме дословно/  и влезе в бой с полицията. Тарифите за протеста, зад който официално застана обвиняемият за 1 млн. лв. Костадин Костадинов-Копейкин, са били от 50 до 150 лв.

Мирните протестиращи, които са били за маса пред Народното събрание последните два дни, са прибирали по 50 лв. Едрите бабанки, докарани с рейсове от провинцията, обаче взимали двойно. Вече най-големите смелчаци с криминални досиета, били уговаряни да се бият и да провокират униформените служители, да се окървави протеста и да настане хаос. За такива тарифата била 150 лв. Целта на бегълците, сгазили закона, е само една – да дестабилизират държавата, да създадат хаос и да избегнат наказателна отговорност.

Б.Р.

Не знаем кой е сътворил това безумие, но не сме съгласни с него.

Ако авторите му се размислят малко, ще излезе, че Цветан Василев и Божков управляват държавата.

Тогава за какво ни е Борисов? Или играе заедно с тях?

Каква е тази оперативна информация на службите?

Те са следили всеки протестиращ ли? И ако са го правили, как така са я споделили само с една медия? Или и това е измислица?

Какво значи – на по-яките типове 150 лева надник, а на доброволно излязлите да протестират само по 50 лева? Как са ги различавали в тълпата? Специални пунктове за плащане ли е имало?

Полицаите протеста ли са охранявали, или са снимали всеки участник поотделно, за да му направят после досие и да го глобят?

Ако сте забелязали, всеки протест у нас се следи под лупа и после излизат по медиите грозни компромати за участниците. То не бяха алчни майки, кресливи жени, лумпени, футболни агитки, дрогирани индивиди, емоционално нестабилни медицински сестри и какво ли не.

Всеки, който дръзне да протестира, веднага бива смачкан от държавната репресивна машина, сдъвкан и изплют.

Видно е, че искат да откажат народа да излиза на улицата и да се бори за правата си. С всякакви средства!

Това в България се нарича демокрация…

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *