Изненада: Слави Трифонов направи нещо неочаквано, което ще попречи на неговите опоненти!

България отблизо

Слави Трифонов няма да подкрепи Мая Манолова на изборите за кмет на София през есента, твърди „Уикенд“.

Въпреки че доскоро омбудсманката и шоуменът работеха в комбина и имаха куп съвместни инициативи, между тях внезапно е настъпило охлаждане на отношенията. Двамата дори били скарани и не си говорили, твърди източник от политическите среди.

Манолова ще обяви на 4 септември кандидатурата си за кмет на София. Тя ще е независима, като идеята й е да бъде подкрепена от БСП, партията на Кунева – ДБГ, и новоучреденото движение на Слави Тридонов. В последния момент обаче Дългия отказал да си сътрудничи с нея.

Шоуменът без обяснение спрял да общува с Манолова и директно й заявил, че няма никакво намерение да я прави кмет на София.

„Между двамата се появи напрежение кой да е новият месия. Явно у Слави се появи завист към Манолова и не му се ще тя да си прави кампанията на негов гръб“, обясняват политически анализатори./https://blitz.bg/

istinata.net

Tagged

1 thought on “Изненада: Слави Трифонов направи нещо неочаквано, което ще попречи на неговите опоненти!

  1. За каква завист пишете?Ненормални сте.Насаждате ваше мнение. И защо плюете по Слави?Плюйте по тоя,който ви забранява да го плюете и ви е страх от него-Борисов ви контролира и се чудите каква глупост да ръсите.:)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *