Изскочи скандална тайна! Вижте защо Джино победи в Биг Брадър!

Лайф зад паравана

Огромно мълчание настъпи в медиите, след като Джино неочаквано спечели Биг Брадър. Това и продуцентите не го очакваха, нито пък наивните зрители.

Следящите предаването отблизо обаче бяха категоични – те се гаврят с нас, ние ще се изгаврим с тях. И започнаха да пускат смс-и за мълчаливия кокетко с бастуна, вместо за останалите герои.

Тупарев представи скандален сезон, но с лоши герои. „Материалът” беше повече от отчайващ.  Как да избереш Фънки например, който въпреки претенциите си за висока култура, не спря да псува, като хамалин, не си свали скъсаните чехли от краката, не спря да пие и да се заяжда ей ката за спорта.

 

Истинта е, че на народа му писна от нагли простаци.

Как да покажеш любима звезда като Светлана, бивша Гонзовица, вече бивша и Гущеровица? Та нали означава, че у нас любимки са дамите с неясна професия, титоловани плеймейтки, иначе известни предимно с любовниците си?

Как да посочиш Динко за свой любимец, когато лъже, та се къса, самочувствието му върви три метра пред него, говори на ужасен диалект, не може да пише, гордее се, че пребил гаджето си и се заканва, че ще насини всяка, която му изневери? Въздух под налягане, балон без покритие, копие на бай Ганьо   и на всичкото отгоре с амбиции да става политик!

Захажаева? Абсурд! Тя е клише, за което има само черно и бяло, липсват нюанси, нито веднъж не показа човешки чувства, държи се като генерал без армия и е толкова крайна, че всички й станаха приятели от страх да не им е враг.

Константин? В случая пък означаваше да се гласува за чалгата, за алкохола, за чалготеките в Студентски град, за някои забранени субстанции и да се издигне в култ човек, който живее в палат, незнайно с какви пари купен и човек, в чието заведение се продават наркотици, но той уж не знаел. А случаят се потули.

Остана един едничък Джино. Зрителите му простиха, че не е прочел нито една книга, че стои като кокона пред огледалото, но го избраха, защото е човек. Избраха го и  напук на родните випове, които са толкова жалки, че избор между тях просто няма!

Това е България – наркомани, алкохолици и псуващи интелектуалци.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *