Изцвъкахме се и на Хеопсовата пирамида! Браво, българи, браво, юнаци!

България отблизо

Пореден вандалски акт върху историческа забележителност с българска следа. Хеопсовата пирамида осъмна с надпис „Локо 2019”. 

Снимката на издълбания в камъка текст се появи в социалните мрежи, а авторът й твърди, че е автентична и е заснета преди два дни – на 5 януари, събощи БТВ.

През октомври мемориалният комплекс в японския град Хирошима също стана жертва на вандализъм от двама сценични работници в Националната опера.

Тогава те надраскаха паметника с черен спрей с надпис „Локо София” и впоследствие бяха уволнени.

Благо Джизъса пък издълба името на любимата си Есмер върху Колезиума и бе арестуван.

А ако някой още се съмнява, че проф. Иво Христов обиди българите, като  ги нарече 80 процента дебили, може да се замисли дали пък професорът не е прав.

На площадите ни няма никакви, но когато трябва да си покажем магарията, сме първи!

А после ревем, че живеем в ненормална държава.

Каква ще е държавата, зависи и от народа!

Tagged

1 thought on “Изцвъкахме се и на Хеопсовата пирамида! Браво, българи, браво, юнаци!

  1. ДО КАТО НЕ СЕ НАУЧИМ ДА НОСИМ ЧУВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ ЩЕ Е ТАКА ,И ТАКА ЩЕ СИ УНИЩОЖИМ И ДЪРЖАВАТА САМИ БЕЗ НЯКОЙ ДА НИ Е ВИНОВИН ,ЗАТОВА ЗАЩОНТО ДЪРЖАВАТА НИ И НЕЙНИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ НЕ ПОМИСЛИХА КАКВО Е НАСЕЛЕНИЕТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ПОДГОТВЕНО ЛИ Е ЗА НЯККАКЪВ ДРУГ СТРОЙ ОСВЕН ТОЗИ КОЙТО Е БИЛ ПРЕДИ !! УНИЩОЖИХМЕ И ИЗГОНИХМЕ УМНИТЕ ГЛАВИ А ОСТАВИХМЕ ДА ВАНДАЛСТВАТ ТЕЗИ КОИТО СА БЕЗ ГЛАВИ ,ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПОДЧИНЕНИ ШАМАНДУРИ !!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *