Истината ЛЪСНА: ЕС действа като РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ! Вижте ТУК!

Свят

„Мнозинството депутати в Европарламента подкрепят мигрантите. Те искат да ни отмъстят, заради това, че унгарският народ избра да не превръща страната си, в страна на мигранти.“

Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан във своя Фейсбук профил, цитиран от blitz.bg.

„Истината е, че вече са ни произнесли присъда. Но каквото и да стане, аз ще защитавам Унгария от диктата на Европейския парламент и на Европейската комисия“, продължи своето послание смелият унгарски ръководител.

Припомняме, че, Европарламентът  вече проведе заседание, на което, с голямо мнозинство, предложи,  на Европейската комисия да лиши Унгария от правото на глас в Съвета на Европейския съюз.

Обявената причина, е че Унгария не се придържала към демократичните принципи на европейската общност.

Нещо повече. Тези дни парламентарната група на Ангела Меркел заплаши, че ще изключи партията на Виктор Орбан ФИДЕС от парламентарната група на така наречената Европейска народна партия, която е основна сила в Европарламента. ЕНП е дясна партия на богатите, а навремето подобни формации, българският народ наричаше подигравателно „народняшки“ партии.

Но, не щеш ли, категоричен отговор на тези заплахи даде австрийският вицеканцлер и шеф на Австрийската партия на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе. Той предложи на Орбан, в случай, че така наречената Европейска народна, а всъщност народняшка партия в Европарламента, изпълни своята заплаха и изключи ФИДЕС от ЕНП, то Щрахе кани Виктор Орбан да създадат съвместна парламентарна група в ЕП.

Полша и Чехия пък, направо обявиха, че ще блокират всякакви опити на Брюксел да лиши от глас Унгария в Съвета на Европейския съюз.  Така, както направи преди известно време Унгария като блокира решение на ЕК да лиши Полша от правото на глас.

От изнесените дотук факти ясно се вижда, че така нареченият „Европейски“ съюз няма нищо общо с традиционните европейски ценности, нито с демокрацията, за която толкова много говорят в Брюксел.

Брюкселските чиновници стигнаха даже до върховете на абсурда. Да изключват партии и държави от парламентарните групи, заради това, че не искат да се подчиняват на диктата, който Еврокомисията се опитва да наложи на страните-членки на ЕС.

Истината е, че нито Европейският парламент, нито Комисията, нито Брюксел, никой няма право да „изключва“ или отзовава депутати. Защото те са избрани от своите народи, а не от Еврокомисията или чиновниците в Брюксел.

Партиите се самоопределят като десни или леви. И на тази база се присъединяват към дадена парламентарна група. Така трябва да работи демокрацията. Само че Брюксел няма нищо общо с това понятие.

По същата причина, Европарламентът няма право да се разпорежда, коя партия да има глас и коя – не, при обсъждане на основни европейски въпроси, които засягат страните-членки на Евросъюза.

Пълната липса на демократичност в ЕС се съчетава с яростен диктат и натиск върху суверенните държави да изпълняват онова, което им налага Брюксел.

Всъщност, ЕС никога не е бил демократичен орган. Той е замислен от богатите, от милиардерите и големите корпорации, които търсят начини за още по-ефективно ограбване и колонизиране на народите. Но ако досега Брюксел се опитваше да прикрие тази цел, зад смокиновото листо на лъжедемокрацията, то в последно време, всякакви задръжки и маски бяха отхвърлени.

И лъсна голата истина. ЕС е тираничен съюз на транснационалните корпорации. И неговата цел е да зароби и унищожи европейските народи. А един от начините за това унищожение е заливането на Европа с вълна от мигранти ислямисти.

Само че, ако Брюксел продължава да действа по този свръх недемократичен начин, то народите скоро ще се обединят срещу него.

И ще го напуснат преди той да успее да ги „изключи“.

Първото обединение вече е налице. Страните от Вишеградската четворка заедно с Австрия и Италия вече открито отказват да изпълняват заповедите на Брюксел. Към тях ще се присъединяват и други страни и народи.

Защото хората искат да живеят в своя суверенна държава. И сами да определят съдбата си.

Българският народ също иска да живее в суверенна и демократична страна. Затова се бори срещу пуделите на Борисов от ГЕРБ, които ограбват и съсипват нашата държава. И ще продължава да се бори, докато не ги изхвърли окончателно от властта и политическия живот на нашата родина.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Истината ЛЪСНА: ЕС действа като РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ! Вижте ТУК!

  1. Вече всички държави видяха колко струват демокрациите на есбандити..И какво като наказват Унгария или Полша, или Италия, или Чехия..Има и много други държави в света, с които може да се прави бизнес и да се работи на взаимноизгодни принципи и взаимно уважение..И защо не наказаха англетата..Много им се събира на ес-мафия. позор и България също вън от нея..Който иска да си остава, нали това е демокрацията, а не да те насилват..Истинското им лице лъсва…

  2. Точно така, Света! Истината за ЕС отдавна я знаехме. Но сега я видяха всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *