И ВМРО иска среща с Борисов да го пита защо работи сам, а не с коалицията. Не е ли малко късно?

България отблизо
Пазя се да бъда специалист по всичко. Но съм съгласен, че диалогът в управляващата коалиция трябва да започне. Това каза депутатът от ВМРО Искрен Веселинов по Нова телевизия.

ВМРО иска да започне  разговори по управленската програма. През есента ще направим сериозна заявка за разговори с ГЕРБ. Няма да искаме нови позиции. Негативните страни на управлението трябва да се изговорят. Трябва да се върнем към програмата. Имаме записано да се сближават минималната пенсия с прага на бедност. Имаме записано, че ще има безплатни детски градини. Има неща, които трябва да се изпълнят.

Мога да се съглася за ТЕЦ Варна. Безспорно е странно, че ТЕЦ- Варна беше придобит от един бивш министър, се оказа собственост на Ахмед Доган. Тя е важна за енергийната сигурност. Не са прозрачни процедурите по разпределение на студения резерв. Въпросът с химическата кастрация трябва да бъде разгледан и обсъден. Тя намалява агресията.

Тези и други въпроси вълнували войводите.

Същото поиска на Петрова нива и Валери Симеонов.

Патриотите изгониха Волен от малката коалиция, но това не оправи нещата с голямата.

Борисов продължава да управлява държавата като неин едноличен собственик и да не обръща внимание на партньорите си.

Те стоят повече като придатък на управлението, а не като равностойни партньори.

Правят впечатление думите на Веселинов, че „през есента ще направят сериозна заявка за разговори с ГЕРБ“. Това звучи просто несериозно!

Как ще правиш заявка да говориш с Борисов, когато управлявате заедно?

Как ще търсиш диалог с някого, с когото денонощно би трябвало да си във връзка, защото си част от правителството?

Означава ли това, че страната се управлява без грам диалог и абсолютно и само от ГЕРБ?

Че това се вижда и с просто око.

Тогава за какъв диалог драпат патриотите?

Или се разшаваха предизборно, за да напомнят на електората, че съществуват?

Tagged

1 thought on “И ВМРО иска среща с Борисов да го пита защо работи сам, а не с коалицията. Не е ли малко късно?

  1. Много добре си работи сам Г-н Премиера Борисов? От както е станал премиер на България 10 години все праща някой да му върши работата! И на края какво стана? Тези дето ги праща да му помагат те си правят сделки за забогатяване,не за доброто на народа! Няма да Ви ги цитирам или пиша! Народа ги вижда! Дава им големия кокал, после се обръщат срещу него! Извиват му ръцете за повече богатство и пари! Без очни, лъжливи хора! За това България е най бедната страна в Света! Не е виновен Бойко за България! Виновни са БКП преоблечени на СДС!Сега Бойко изпълнява тези договори които са направени при влизането ни в ЕС! Аз имах писмо от Г-Н РАН ЪТ? Не знам защо той се обърна във фейса към мен! Така ми пишеше? Г-ЖО НЕ СМЕ ВИНОВНИ НИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ! НАШАТА МИСИЯ , ПЛАН, ПРОЕКТ БЕШЕ ДРУГ ЗА БЪЛГАРИЯ! И АЗ СЕ ПОЧУДИХ ЗАЩО? ЕТО ЗА КАВО Е БИЛО? НИЕ ГО ВИЖДАМЕ ! КАК ЗАБОГАТЯВАТ ,КАК СЕ КРАДЕ , И КАК ПОЛИТИЦИТЕ С ЛЪЖИ ИЗМАМИ ВЛИЗАТ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ И ЖИВЕЯТ ОХОЛНО! БОЙКО НЯМА ВИНА ЗА БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА ОЩЕ ПРЕДИ БОЙКО! СЕГА БОЙКО ИЗПЪЛНЯВА НАРЕЖДАНИЯ ОТ НЯКЪДЕ СИ! аЗ НЕ СЪМ ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ! ТЕ С НИЩО НЕ СА МИ ПОМОГНАЛИ! ИМА ЦИГАНСКИ НПО-ТА ПРИБЛИЖЕНИ ДО ПОЛИТИЦИ ,КОИТО СА СЕГА БОГАТИ И МИ СЕ ОСМИВАТ! НО БОГ НЕ МИ ДАВАШЕ ДА КРАДА И ЛЪЖА! СЕГА САМО СЕ МОЛЯ ЗА НЕЩА .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *