И Румяна Коларова се изгаври с президента! Страх тресе управляващите!

България отблизо
Когато говорим за политически проект, няма нужда който и да било да се притеснява от президента Радев, защото той е безгласна буква.
Това обяви социоложката Румяна Коларова, която изникна от нищото да „успокоява“ народа от президенската „опасност и диктатура“.
Радев няма натрупан  ресурс да започне какъвто и да е политически проект, каза категорично тя. Няма ресурс като институция, няма и като политик, защото го подкрепя само БСП. А народът не иска връщането на БСП на власт.
Той и да иска, не може да постигне дори политическо противопоставяне в България и да привлече младите и умните на своя страна. Приказва като политически анализатор, а не като президент.  Той е ключов кадровик във външната политика, но няма ресурс за вътрешната и ако се замислите, ще разберете, че е точно така.  Той е генерал без армия и само плаши, но нищо няма да направи, защото не може.

Той пуска в политическото пространство  висококачествени текстове, но неизпълними. Така политика не се прави.

Посочва точно проблемите, но това са само микропроблеми, те са на ниво министри, могат да се решат само от министрите, няма как да ги реши един  президент.

Той трябва да говори за основния системен  проблем на страната, но го е страх, защото веднага ще го притиснат с катастрофата на  баща му, каза Коларова, без да обясни кой е този системен проблем.

Радев дори не може да смени кабинета, защото това е  правомощие на премиера, заяви отговорно социоложката, което не е особено вярно и може да се тълкува по различни начини. В моманта в България няма политическа криза, а просто сблъсък на заинтересовани кръгове, при които едните стоят  зад министрите, а другите са против тях.

Коларова твърде сладкодумно се опита да ни увери, че президентът е една пионка и не може да направи нищо за България. И да го плаши със смешната кантастрофа, от която се видя, че баща му няма никаква вина. Нито пък има ранен или пострадал човек.

Още по-зле.

На няколко пъти тя повтаряше като мантра, че той нямал ресурс. Нямало и кой да го подкрепи.

Социоложката удобно забрави само един фактор – народа.

Той е ресурсът на Радев, защото повече не иска да стои под игото на ГЕРБ!

Той му гласува и 60 процента доверие, което продължава да расте!

На Радев не му тряба подкрепата на олигарси, групировки и партии.

Нужен му е само народът и той е с него.

А колкото до платените социолози, те са нужни само на ГЕРБ.

И Коларова за кой ли път доказа това.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

7 thoughts on “И Румяна Коларова се изгаври с президента! Страх тресе управляващите!

  1. АМИ КАК ДА НЕ ГО НАПАДНЕ, КАТО ТЯ БЕШЕ ЕДИН ОТ ИГРАЧИТЕ В МОЗЪЧНИЯ ТРЪСТ НА РОСКО ПЛЕВНЕЛИЕВ ! И КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ТАЗИ КОКОШКА СЕГА – ДА ПОХВАЛИ РАДЕВ ЛИ ? АМИ БЕДНАТА СЕ НАДЯВА ПАК НЯКОЙ ДА Я ПРИВЪРЖЕ КЪМ ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА, ТА ЗА ТОВА И СЕ СТАРАЕ ТОЛКОВА МНОГО В ПЛЮЕНЕТО.

  2. Не знам защо,но почвам все повече да подозирам,че „катастрофата“си беше нагласена,както се видя и на видеото.Инвалидната количка идва и се забива във вратата..не разбирам какво толкова е направил бащата на президента и как самия президент е виновен за баща си-всяка отговорност е ЛИЧНА!

    1. До Е хайде стига!Аз също си мисля,че всичко това е било нагласено!Почудеха се герберите какви да ги измислят и нагласят!Много гафове,много нещо!Трябва да се отклони вниманието на хората!

  3. О поредната лизачка!!!Ами ГЕРБ така се окопаха във власта,че всичките тези набидени“социолози“ се надпреварват да бълват глупости и да им мият ос****те задници!И ние търпим?!

  4. На тази социолкокошка кой ли обръща внимание?Нали тя е от соро-роско-бойковото котило? Пази си хляба жената,пък и възрастта ѝ я кара да се жертва за любов.От всичките реални проблеми на държавата,на ГЕРБ и на Борисов тя споменава „катастрофата“на триколката с мерцедеса,от която пострада…катаджията,а министърът гордо и смело подаде оставка.И всички тия празни приказки,зада ни убеди,че президентът нямал ресурс,бил генерал без армия.Глупости на една глупава баба.

  5. Ако го подкрепяше САМО БСП,
    то той просто нямаше да бъде избран! Нали това ви е ясно! Така, че не говорете глупости!!! Сигурно фигурантът Плевнелиев беше МНОГО ДОБРЕ подготвен??? Страх ви е от президента! Това се вижда и от хора далеч от политиката…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *