И това доживяхме! Гери-Никол се озъби на Валери Симеонов! Не го иска по морето

България отблизо

Валери Симеонов стана за мезе дори сред чалгаджиите и рапърите.

В разгара на лятото, което чак сега заприлича на лято, певци и актьори направиха тих бунт срещу Министъра на тишината. Сред тях се нареди и доста устатата тийн-идолка Гери – Никол.

В свое интервю тя възропта срещу акциите на Валери Симеонов по кръчмите и клубовете. Много мои познати са присъствали на такива проверки и на музикални  събития, на които  той е отивал и ги е прекратявал безцеремонно. На мен лично не ми се е случвало, но ако стане, много  щях да се ядосам! И като певица, и като младо момиче, което иска да се весели.

Ако съм избрала съответната вечер да я прекарам на избрано от мен музикално събитие и точно когато сме се разгорещили и ми е най-весело, някой да нахлуе с полиция, да  спре музиката и да сложи край на партито точно  по средата му, ще съм му бясна. И не, не съм съгласна! В тази държава и във всяка държава  си има места за релакс, където трябва да се пази тишина и места за забавления, където да изпуснеш парата. Не сме ученици да ни поставят вечерен час. Който иска някакъв ред, нека раздели местата достатъчно далеч едно от друго и никой да не се чувства прецакан, избухна малката дива.

В момента Симеонов се е кротнал, но в Слънчев бряг певци и ди джи масово се подиграват с него, издадоха сервитьорки и бармани. Рапърите вече имат няколко нецензурни песнички, посветени на вицето и ги изпълняват на всяко парти. Ди джеите призовават за тишина, след което пускат най-хитовите парчета и надуват музиката до дупка. След това изведнъж я спират и заявяват на разгорещената публика – сега да помълчим, за да не влезе Симеонов.  Дружно дюдюкане и  викове „Ууууууууу!“ раздират тишината.

Появиха се и шеговити афиши, които рекламират тихо парти и мълчалив купон.

А тишината се появи неочаквано от самото вице. Той спря изненадващо да прави проверки.

Може би защото наближават избори и защото се сети, че масово губи електорат след всяка акция.

А може би заздравява коалицията.

Кой да ти каже!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *