Каракачанов вдигна завесата около оставката на Симеонов. Признанията му ще ви шокират!

България отблизо
„Не е имало настояване от страна на премиера Бойко Борисов за оставката на Валери Симеонов. Той ми се обади вчера около 14 часа, за да ме информира какво е решил”, това заяви  вицепремиерът Красимир Каракачанов.

„След това двамата отидохме при премиера и го информирахме за това негово решение. Той излезе с аргумента, че след като аз предния път съм го спасил, е редно да ме информира какво е решил да направи”, продължи Каракачанов.

 

Симеонов се оттегля в лично качество, а не като партньор в коалицията, така че не се очакват сътресения, нито в „малката”, нито в „голямата” коалиция, каза още лидерът на ВМРО. Той уточни, че Патриотите вероятно ще предложат друг свой вицепремиер, но името му е въпрос на обсъждане в коалицията.

Дотук добре. На Симеонов му дошло някак от небето решението и побързал да го сподели по телефона с Каракачанов.  След това двамата скрили от Сидеров тази подробност и тайно отишли при Борисов. Нещо не се вързва в цялата тази история, тъй като Борисов в същото време беше в Солун.

Още повече думите на Каракачанов се разминават с тези на Цветанов от тази сутрин, който пък заяви, че още от сряда имал усещането за тази осавката и витаели разни слухове, които стигнали до него. Как тогава Симеонов е решил в петък, а в сряда Цветанов вече знаел?

Това е решение на ОП и ние не сме се месили в него, каза твърдо Цецо.

Ама как на ОП, когато пък Сидеров хабер си нямал?

Оплетени в лъжи по телевизията, Каракачанов и Цветанов доказаха едно. Лично Борисов е накарал вицето си да хвърли оставка. И буквално минути след подаването й я прие.

Останалото са приказки за приспиване на електората. И надежда, че той ще спре протестите, понеже главният виновник вече го няма.

Само че протестите отдавна прерастнаха в искане на оставка на цялото провителство. И бушонът Валери няма как да ги спре, въпреки че даде накъсо.

Колко ли още бушона ще гръмнат, за да оцелее Бащицата?

И ще оцелее ли?

Отговорът е в ръцете на народа!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие. 

Tagged

8 thoughts on “Каракачанов вдигна завесата около оставката на Симеонов. Признанията му ще ви шокират!

  1. Корените на „злото“ са проникнали на всякъде. Стволът може да прекършиш, но корените остават и от тях никнат нови „дяволчета“. Оставката на кабинетът на Борисов не решава промяната в системата на държавно-монополистично грабене! Липсва алтернатива и това крепи пиявиците на народа във властта.

  2. Всички политици от прехода насам са за затвор.Без изклучения.Сега почват интригите , кои политик е с по голям.Накрая ,ние народа щеви линчуваме до един.

  3. Пишете по-кадърно, де! Това се отнася не само за авторите на статията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *