Каракачанов огладня! Иска ново министерство!

България отблизо

Закриването на Агенцията за българите в чужбина не решава никакви проблеми. Нека да направим Министерство за българите в чужбина.

Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов в предаването „Тази неделя“ по БТВ. „Ние се заразихме с глобалния либерализъм, а аз искам България да бъде сериозна държава. Зарязахме 4 милиона българи в чужбина на произвола на съдбата“, каза още той.

„Имаше предложение от 3 държави, но САЩ дадоха пълния пакет на по-висока цена от тази, която е гласувал парламентът. В шведската оферта няма цената на това допълнително въоръжение и оборудване, което така или иначе щяхме да купим от САЩ. В американската оферта също има неясноти, но заради тяхното законодателство“, допълни вицепремиерът за покупката на изтребители Ф-16 от САЩ. „Ние не сме взели решение за подписване на договор, а за преговори. Ако условията, които получим от САЩ, не ни удовлетворяват, ние сме свободни да започнем преговори със следващия участник“, завърши Красимир Каракачанов.

Стига лицемерие, стига крокодилски сълзи!

Кой е заразял тези 4 милиона българи в чужбина?

Вие ги зарязахте!

Антибългарските правителства, които управляваха страната 29 години и не помислиха за народа!

А народът избяга в странство, за да оцелее.

Какво ще му помогне сега едно ново министерство? Ще се налеят пари, ще се наредят край хранилката нови чиновници, може и да се възобнови далаверата с паспортите, ако изобщо е спирала…

Каракачанов ще се тупа в гърдите и ще назначи там свои хора.

Пък 4 милиона ще продължават да се скитат немили-недраги и ще гледат България само на снимка.

Аман от политическо лицемерие!

Със самолетите е същото!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

1 thought on “Каракачанов огладня! Иска ново министерство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *