Каракачанов размаха крива краставица срещу ЕС!

България отблизо

Каракачанов усети, че след отправената заплаха към Русия, килимчето под краката му взе де се изплъзва и внезапно изригна, този път към ЕС.

В момента в Европейския съюз властва бюрюкрацията, тоталната бюрокрация е безсмислените изисквания, които се поставят пред страните-членки. Това няма как да продължава, защото е път към самоубийството на съюза.

За десет години  радикалният ислям завладя Близкия Изток, превзе го отвсякъде,  обществото започва да се самоорганизира, хората масово се кланят и подчиняват на новите религиозни правила,  а Европейският съюз се занимава в същото време с какви ли не глупости. Размахва разни  джендърски конвенции, грижи се за щастието на кокошките  и размера на краставиците! Това просто не е сериозно! Крием си главите в пясъка от истинските проблеми и продължаваме да приемаме мигранти, а войната просто чука на вратата. И нея ли ще я проспим? – попита  Красимир Каракачанов

Според него мерки срещу дипломати трябва да се предприемат не папагалски и не по нечия заповед и  по конюнктурни съображения. Ако се докаже руското участие в случая „Скрипал“, то тогава България трябва да направи същото като  останалите държави. Но в момента нищо не е доказано, а версиите се размиват и се лансират различни, които често си противоречат.

Обаче не трябва да се гонят само руски дипломати и то под строй и по заповед. Адекватни мерки  трябва да бъдат вземани срещу всички официални представители на други държави у нас,  които не спазват Виенската конвенция, които нарушават мира, които провеждат политика, вредна за човечеството. А ние досега не сме изгонили нито един през последната година. Макар и да е имало защо.

Ако Европа не се върне към онази Европа на нациите, ЕС е обречен на провал, пророкува военният министър

Той призна и, че в момента армията ни е доста зле въоръжена. От наличните 15 изтребители, летят само 7. Останалите трябва да се ремонтират. За танковете и единствената ни подводница, която потъна, не спомена нищо.

Но призова ЕС да отстоява истинските интереси на държавите – членки, а не да се поддава на влияние, да не кара другите страни да работят под диктата на Брюксел и да се грижи не за краставиците и кокошките, а за сигурността си и за хората, особено тези от по-бедните държави.

Само че едва ли някой ще го чуе, освен оредялата аудитория пред телевизора.

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *