Караянчева нагло! В парламента не може да се влиза по тениски!… А вие с костюмите кога ще се изметете?!

България отблизо

Ние няма да позволим да се влиза в парламента с неподходящо облекло! Има си правилник за посещение на Народното събрание и той трябва да се спазва!

Това заяви шефката на НС Цвета Караянчева, която не е наясно със столиците на държавите, камо ли с протокола. Но пък иначе има мнение по всеки въпрос!

Ние казахме на  госпожа Нинова, че инвалидите  ще бъдат допуснати в парламента,  но трябва да се преоблекат, да изглеждат прилично и уважително и най-вече  да си сменят тениските. На тези имаше скандални надписи и ние от ГЕРБ няма да допуснем който и да било да се гаврят с нас! Не може да влизат някакви облечени в черно, а на гърдите им да пише „Убийци!“. Излиза, че ние сме убийците, защото не сме им дали пари! По този начин те се подиграват с нас, подиграват се и с институцията!

Лично аз не бих го допуснала. Не е наша вината, че законите са такива. Нямам нищо против инвалидите, но не може те да ни извиват ръцете и вечно да искат и да искат!

Тези скандали в момента не са нужни на никого! Всичко беше инспирирано от БСП, за да ни манипулират. Те поискаха и оставката на зам-председателя господин Христов, които  беше на заседание и не е бил информиран, че майките и бащите на болните деца имали среща с Корнелия Нинова. Получи се недоразумение. После  той се извини на майките. Тогава защо му поискаха оставката, попита типично като пекински специалитет Караянчева.

И веднага се опрете в приказките си в предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви. Като внезапно каза, че всеки един български гражданин има право да влезе в Народното събрание и никой не бил спиран. А скандалът бил измислен от БСП.

Как така, г-жо по Пекински?

Как всеки има право да влезе, но родителите на тези нещастни деца бяха спрени от охраната по нареждане на уж безхаберния Христов?

Тениските ли ви стреснаха?

Защото са черни и защото намекват, че политиците не мислят за децата?

А вие като жена, като майка някак помислихте ли?

Досещате ли се за мъката на тези хора, които са обречени цел живот да гледат гърчещите се от страдение деца?

В какво друго да се облекат, освен в черно? Защото и в душите им е черно.

От безхабелието и наглостта ви.

Или да си купят някоя марково костюмче, за да изразят отношението си към вас?

Мястото ВЪН от парламента е за вас – костюмираните, облечените по последна мода, яхнали България самозабравили се политици.

Махайте се!

Щом не разбирате болката на народа, ходете си по селата и паланките.

Хората ще избере други на ваше място.

Нормални и честни.

 

Всеки има право да дойде и да каже проблемите си.

За това сме ви избрали!

И съжаляваме горчиво, че сме ви избрали!

А надписите на фланелките са верни!

Приемете го!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Караянчева нагло! В парламента не може да се влиза по тениски!… А вие с костюмите кога ще се изметете?!

  1. Интересно! Не знаех че болката на човека, трябва да бъде елегантно облечена, иначе няма да и се обърне внимание какъвто е и случая! Госпожо! Та тези хора не са тръгнали на концерт? Те носят цяла симфония в душата си от много действия, която вие не може да разберете защото сте без душа! Казват че живота е кръговрат, един път си в лукса, друг път потъваш в нищета!

  2. Нека гласуващите за ГЕРБ да си отворят очите за тази безумна наглост!
    Ако позволите моралът на ГЕРБ да ни управлява няма да остане България. Всички българи ще избягат безродно в други държави стъписани от бездушието на нашите управляващи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *