Киев в ПАНИКА: Луганската народна република ПОРАЗЯВА с НЕВИЖДАНО оръжие!

Свят

Бойците на Луганската народна република (ЛНР) са използвали невиждано досега от Киевските атошници оръжие, което те наричат лазерно. Оръжието е било използвано в района на пропускателния пункт Станица Луганска.

Това съобщава Държавната погранична служба на Украйна (ДПСУ) на своя уебсайт, предава електронното издание на киевския ежедневник „День“, цитирано от Агенция „Фокус“.

„До 4 часа сутринта днес, 8 февруари, започвайки от 22:00 часа, в района на КПВВ „Станица Луганска“ пограничните отряди за прикриване на пътни коридори са фиксирали лъчи със светло-виолетов цвят от страна на Луганската народна република. Лъчите са имали периодичност 2-3 минути. Заради особеностите на релефа на местността, където се намират окупаторите и опасността от използване на оптически и топловизьорни прибори не е могло да се установи точното място на излизане на лъча“, съобщават от ведомството.

От там отбелязват още, че подразделенията на  от състава на атошниците са фиксирали подобни случаи нееднократно.
В хода на службата си, петима военнослужещи от Краматорския пограничен отряд са понесли поражения, които са ги изкарали за дълго от строя. „Те са наблюдавали войските на Луганската народна република, използвайки оптически прибори,“ твърдят украинските военни.

„Информацията за възможно използване на лазерно оръжие със специално назначение от войските на Луганската народна република е доведена до знанието на Киевските управляващи“, гласи съобщението.

Киевските атошници вероятно са си мислели, че Донбас ще ги търпи до безкрай. Е, явно това не е така. И скоро ще стане така, че от киевските подразделения, които пристъпят границата на Донецк и Луганск ще останат само копчетата.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *