Кога лъже Десислава Атанасова и кога казва истината? Задачка за 10 хиляди долара!

България отблизо

„Понеже тези дни от ГЕРБ са се загрижили извънредно за заплатите на народните представители от БСП, аз бих искал да обърна внимание на този интересен аксесоар, който г-жа Атанасова разхожда из българския парламент.

За неизкушените това е колие Алхамбра от една от най-реномираните бижутерски къщи Van Cleef & Arpels. Продажната му цена е около 10 000 долара! Без ДДС!

С други думи – това е бижу, което не е по джоба за огромното мнозинство от хората дори и в най-богатите страни. И определено не е нещо, което човек може да си позволи само със заплата на български народен представител?!

ПП Извън принципните въпроси по-горе, все пак не е удачно такова колие да се носи със сако със затворена яка – въпрос на вкус“, коментира експертът Иван Кръстев.

Колието може да се купи като „реплика“ за 150 лв., но носенето на ментета се преследва от закона.

Това пише потребителят PrastoveteMU в коментар под статия в сайта „Епицентър“.

Ако колието  е истинско, как си го е платила? Три месеца е стояла гладна и жадна и без да си купи не един нов парцал ли?

Ако не е пък, как един депутат-юрист си позволява да наруши закона и да се окичи с копие на нещо патентовано и защитено от авторско право?

Кое от двете е вярно, Деси?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *