Кои са платените политически жрици в парламента? Невероятни разкрития, направени вижте от кого!

България отблизо

В парламента се обиждаха на политически простит*тки покрай дебатите за президентското вето върху Изборния кодекс.

Първо Веселин Марешки нарече патриотите „политически простит*тки“. После Валери Симеонов му отговори, че е на прав път, визирайки лидера на Воля, предаде Канал 3.

„В едно сте прав – в парламента няма място за политически п……“, каза лидерът на НФСБ, като не изговори докрай думата, както направи от трибуната Марешки.

„Радвам се, че след като каза, че няма място за политически п….., Валери Симеонов напусна залата“, отвърна Марешки, също прицелил се в неговата персона.

А след неговото изказване журналистите останаха в недоумение с „Ъ“ ли изписва думата „мажоритарен“ аптекарският бос.

Съмнението увисна, след като лидерът на Воля уличи Валери Симеонов, че е обидил всички български мъже, като се е изказал срещу мажоритарния вот и преференциалното гласуване.

„Нанесохте обида на целия народ, на българските мъже“, обърна се Марешки към Валери Симеонов. Ако има мажоритарни избори, това не означава, че качеството няма да е по-високо“, каза бизнесменът, който е председател на НС.

„Съжалявам, ако съм обидил всички мъже. Вие за мен не сте критерий за политическа мъжественост“, отвърна Симеонов.

Никой не разбра каква точно е връзката между мажоритарния вот и мъжете, която направи лидерът на Воля, след като репликира изказването на Симеонов, че в парламента няма място за „силикони, ботокси и ритнитопковци“, понеже те щели да влязат през преференции.

Никой не разбра и каква ще е разликата, ако влязат силиконки и футболисти, вместо изпечени мошеници, каквито в момента върлуват по креслата. И правят сделки даже с Дявола.

Никой не схвана и каква ще е разликата, ако на мястото на Симеонов седне човек, завоювал десет олимпийски медала за България.

И двамата спорещи обаче признаха едно, че депутатската професия има много общо с една древна такава. И че Симеонов се страхува неистово за стола си, защото избирателите може да изберат някоя тунингована красавица, вместо него.

Но пък доста подцениха народа.

В края на краищата изборът е негов!

А той не е толкова прост, та да избира депутатите по красота и ботокс.

Просто търси политици.

Истински.

Само все по-трудно ги намира, защото политическият материал у нас тотално дава фира.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *