Константин Сивков разгромяващо: Ново руско супероръжие лишава САЩ от възможността да използват ядрените си ракети!

Свят
Руският военен експерт Константин Сивков, който е президент на Академията по геополитически проблеми заяви, че за да бъде предотвратена агресия от страна на Запада, Москва не бива да впряга ресурсите си, за да създава повече ядрени ракети от САЩ. 
Вместо това Константин Сивков предлага „асиметричен отговор“ в технологичен аспект. Експертът посочва, че Москва разполага с технологии за създаване на неядрени боеприпаси с хипер калибър. Нещо повече. В момента тя разработва ново, страховито супероръжие – гравитационното.
Удари с такова хиперкалиброво или гравитационно оръжие върху опасни с геофизическите си условия зони на територията на САЩ, ще доведат до гарантирано унищожаване на цялата страна.

„Създаването на 40-50 такива неядрени хиперкалиброви или гравитационни заряди, които да се качат на тежки междуконтинентални балистични ракети или сръхдалечни торпеда, обезпечава довеждането им до критически опасни по геофизическите си условия зони на територията на САЩ – например супервулкана Йелоустоун, разломите по тихоокеанското крайбрежие и т.н. Такива удари гарантирано ще унищожат и САЩ като държава, и целия транснационален елит. Това прави ядрената война невъзможна и свежда вероятността от възникване на такава война до нула“, заявява Константин Сивков.

Нещо повече. В близко бъдеще Русия може да обяви успешното провеждане на тестове за новото страховито оръжие – гравитационното.  Експертът коментира загрижеността на Вашингтон за създаването от Москва на нови видове неядрени оръжия, едно от които е гравитационното оръжие. Според Константин Сивков, „това е много сериозен вид оръжие, напълно ново и много ефективно“.
Тоест, след създаването на хиперзвуковите ракети, които са в състояние да неутрализират всички системи за противоракетна и противовъздушна отбрана на САЩ, и по този начин дадоха възможност на Кремъл да изпревари бившия хегемон с поне 10 години, сега Русия разработва и ново геостратегическо оръжие с невиждана сила – гравитационното оръжие.
Това оръжие гарантира пълното унищожаване на САЩ, без да се създават условия за развитие на опасни ядрени лъчения, радиоактивни облаци и т.н.
С други думи, ядрената война е изключена, защото ако тръгнат срещу Русия, САЩ ще бъдат унищожени  с гравитационни и хиперкалиброви заряди. И няма да имат възможност да унищожат човечеството в пламъците на ядрен апокалипсис.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *