Коритаров изби рибата! Вижте каква тайна издаде за Путин!

България отблизо

В днешното си издание на предаването „Свободна зона“ Коритаров буквално изби рибата.

Той беше поканил гости, които за кой ли път да ударят Русия и да облъчат малкото му зрители с поредната доза хибридни новини.

Този път гостът бе Стойко Стоянов – главен редактор на Фактор.бг.

Стоянов хвърли бомбата, че в интервю във вестник „Ню Йорк таймс“ Леонид Решетников заявил, че смятат да променят системата в Русия и да я направят монархия! А Путин да бъде назначен за цар. И освен това за пожизнен национален лидер.

Коритаров буквално си падна на пъпа и започна да хвърля обвинения по Русия, която била толкова назадничава страна, че се готвела да върне тоталитаризма. Той и гостът му стигнаха до идеята, че ако това с царя не стане, то ще се реализират другите намерения на Решетников – да направи Путин  пожизнен национален лидер.

След дълги разсъждения докъде е паднала Русия и каква опасност представлява за света

В разговоря се промъкнаха и идеи как Путин иска да управлява света и няма да се спре пред нищо. А за пример бе дадена хибридната война.

И ако ще говорим за хирбидна война, то не можем да не попитаме върлия русофоб Коритаров, какво точно е неговото предаване, ако не този от този вид война?

Кога Решетников е давал интервю на „Ню Йорк таймс“ и ако е давал, какво точно е казал?

Ако е изрекъл тези думи, нали световните агенции щяха да гръмнат веднага? Защо мълчат? Никоя от тях ли не е чела скандалното интервю?

Та то ако имаше такова нещо, със „Скрипал“ би щяха да ни занимават?

Или това е отритие само на българските медии и поредният опит на Коритаров и господарите му да окалят Русия.

Много жалък опит обаче.

Явно някой много се ядосва, че в България русофилите са в пъти повече от русофобите. И иска да промени нещата.

Само че с такава смешна пропаганда ще постигне точно обратния ефект.

Tagged

3 thoughts on “Коритаров изби рибата! Вижте каква тайна издаде за Путин!

  1. Аз пък ще добавя,всичщо ли ни е наред в политика и медии,та оплюваме Путин!Как не се сравувате с действията си или искате са внушите на и без това стресирания Български народ,че Русия е враг!Врагът е вашата задкулисна политика без работеща икономика!Излезте в Европа да видите как много страни,всячески търсят мотиви да се сближат с Путин!За обслужването на чужди интереси…..забравихте и променихте историята!!!Една страна без адекватно образование е терен!

  2. Абе кой го брои за слива този Коритаров ? Човек разбиращ що годя от политика не би го броил за човекоподобен тип! Той е правдив толкова, колкото сам си въобразява! Дано се сбъднат страховете му. От неговите уста в божите уши. Аз лично съм за това Путин наистина един ден да въведе международен ред. Той го може!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *