Корнелия Нинова: Управлението създаде хаос и страх сред хората!

България отблизо

Необходим е план, обмислен и разумен, за намаляване на ограниченията. Имаме критики към управлението, че се създаде сериозен административен хаос и неподреденост. Това, както и непрекъснатото плашене с коронавируса, създаде напрежение сред хората.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в студиото на „Здравей България“.

Трябва да се види как държавите в Европа започват облекчаване на ограничителните мерки. И в България е изключително важно да се направи план за поетапното им облекчаване. Ние сме държавата с най-ниска заболеваемост. Не казвам да започнем още утре, но хората трябва да имат хоризонт на яснота. Трябва да знаят в общи линии какво предстои и как ще се води битката с вируса. Защото, когато народът е наясно, мерките ще се изпълняват по- сериозно и отговорно, настоява Нинова.

ГЕРБ вървят в този път – щом нещо каже опозицията, значи е лошо, каза тя по повод препирните в парламента.

Лидерът на опозицията настоя за връщане на парламентарния контрол.

Борисов прави изказвания, за да се хареса на хората. Но в телевизора говори едно, а прави друго. Пък и извънредното положение не означава безконтролна власт на премиера. Кабинетът трябва да се вслушва в мнението на опозицията, няма нищо лошо в това. Така ще се получи градивен диалог в интерес на българските граждани, а не безсмислени политически препирни, подчерта тя.

Една от грешките на правителството е, че нямаме сериозен анализ какво е финансовото състояние на държавата. Трябваше да се направи преглед на всички разходи в държавата. Работят на парче, хвърлят някакви числа…, разкритикува тя икономическата политика на правителството, съобщава в свой материал информационната агенция epicenter.bg.

Tagged

1 thought on “Корнелия Нинова: Управлението създаде хаос и страх сред хората!

  1. СТИГА С КОНСТАТАЦИЙ ЗА ПРОБЛЕМИ КОИТО, НИЕ ЗНАЕМ МНОГО ДОБРЕ….сЪПРОТИВА И БОРБА СА НЕОБХОДИМИ , НЕ КОНСТАТАЦИЙ И ЛОЗУНГИ !!! ТОВА ГО ПИША ДО ВАС ЗА СТОТЕН ПЪТ !!! ЯВНО ТОВА СИ МОЖЕТЕ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *