Красен Кралев: Срам ме е от Радев, но няма да допуснем страната да бъде прегазена от червения ботуш!

България отблизо

„Срам ме е от Румен Радев и от днес той не може и не трябва да бъде наричан държавен глава на Република България“. 

„С последните си изявления, Радев доказа, че е инсталиран на президентския пост именно от червените олигарси, които като не могат чрез избори, опитват чрез метеж да свалят законно избраното правителство на Бойко Борисов“.

Този коментар направи във Фейсбук профила си министърът на спорта Красен Кралев.

По думите му точно сега, когато България постигна един от най-значимите си успехи по пътя към пълната ни интеграция в ЕС, визирайки приемането ни в чакалнята на Еврозоната, „сме свидетели на поредния опит за държавен преврат с рекламно лице злобният опозиционер Румен Радев“.

„Подстрекавани от него, поддръжниците на тези, които на два пъти фалираха българската държава и сринаха финансовата и система, нападнаха и изпочупиха автобус с мирни български граждани, които са в София, за да подкрепят законното правителство на България! Счупени стъкла, изкъртени чистачки, опит да влязат в автобуса…ранени полицаи. Срещу нас няма политически партии! Срещу нас са тръгнали платените кохорти на олигархичния капитал, инсталиран от БКП преди 30 години. В последното си обръщение президентът, повтаряйки познати опорки, за първи път с думи и поведение доказа, че не просто е против правителството и парламента, а самият той иска да е правителството и парламента“, пише още Кралев.

Спортният министър продължава: „Говорейки от името на всички, като завършен политически демагог, той всъщност се опитва да ангажира всички със собствените си политически интереси и цели! И казвайки, че българският народ не е наивен, Радев разчита именно на наивността на хората, които да повярват на думите му, слепи за действията му. На Радев винаги му е било лесно да каже нещо и след това да чака някой друг да го направи! Той се държи не като президент, а като прохождащ политически коментатор с болна амбиция за власт“.

Накрая Кралев пише: „Няма да отстъпим нито крачка назад, няма да допуснем българските граждани да станат жертви на този плосък сценарий! Няма да се поддадем на провокации! Защото прекалено много обичаме страната си, за да допуснем да бъде газена отново от червен ботуш! Защото няма да позволим на никого да гази Конституцията! Няма да допуснем разни бабикяни с барабани, площадни барбарони, плажни фараони, олигарси и техните подставени политически кречетала , да сложат ръка върху България! Благодаря от сърце на всички, които подкрепиха правителството вчера! Битката сега започва!“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *